Lees de voor- en nadelen! - zooplus: Alles voor je huisdier | Online dierenwinkel
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
  
 

Heb je problemen met de weergave van de nieuwsbrief, klik dan hier.

zooplus: Alles voor je huisdier | Online dierenwinkel
 
  
 

Of het nu gaat om droog-, nat- of gemengd voer, er zijn talloze manieren om je hond of kat te voeden. Echter, welke voermethode het beste is voor je geliefde huisdier, blijft een discussiepunt onder huisdiereigenaren.

Het is belangrijk om te benadrukken dat de inhoud van het voer het meest cruciaal is, ongeacht de vorm. Voer dat als volledig voer wordt aangeduid, voorziet je trouwe metgezel van essentiële vitamines, voedingsstoffen en mineralen, ongeacht of het droog- of natvoer betreft. Elke voermethode heeft echter zijn voor- en nadelen. Om je te helpen bij het maken van een keuze, hebben wij een overzicht gemaakt van de verschillende voermethoden en hun kenmerken. Bovendien hebben we leuke aanbiedingen voor je! 

Om tegemoet te komen aan de individuele behoeften van je hond of kat, raden we je ten zeerste aan om uitgebreid advies in te winnen bij je dierenarts. 

 
 
* De aanbiedingen zijn geldig t/m 30-06-2023 en/of zolang de voorraad strekt.

Let op: deze aanbiedingen zijn tijdelijk en zolang de voorraad strekt, op=op!
 
 
 

Voordelen van natvoer

 
 
Wetfood
  • Doorgaans hoge acceptatie vanwege de intensere smaak
     
  • Hoog vochtgehalte - zorgt voor een betere vochtbalans en kan nierproblemen en urinewegproblemen voorkomen

  • Ook geschikt voor huisdieren zonder tanden
 
 
 

Onze aanbevelingen voor jouw huisdier

 
 
Hoe werkt gemengd voeren en waar moet je op letten? Bij gemengd voeren kun je zelf bepalen wanneer je jouw huisdier welk voer geeft. Het maakt dus niet uit of je 's ochtends droog- of natvoer geeft - en andersom. Vermijd echter het direct mengen van de twee voersoorten, omdat ze verschillende verteringstijden hebben. Zorg er ook voor dat je de hoeveelheid voedsel correct berekent. Doe je dit niet, dan kan je hond of kat overgewicht of ondergewicht krijgen.
 
 
 
 
 

Accessoires voor je kat

 
 

Wil je natvoer geven?

Waar moet ik op letten als ik alleen natvoer geef? Natvoer veroorzaakt in tegenstelling tot droogvoer geen mechanische slijtage aan de tanden van je hond of kat. Daarom kan er na verloop van tijd tandplak en tandsteen ontstaan. Controleer daarom regelmatig het gebit van jouw hond of kat en zorg ervoor dat je de tanden goed poetst. Hiervoor zijn bijvoorbeeld ook vaste kauwsnacks geschikt, die bovendien afwisseling en langdurig kauwplezier bieden.
 
 

Andere producten die je nodig kan hebben

Onze zooplus pets vertellen je meer!

 
 

De kieskeurige eter - Purizon natvoer maaltijdzakjes

Ik heb al mijn wilskracht nodig om zo braaf naast de Purizon Adult kipfilet met Black Angus & kalkoen, zoete aardappel & cranberry natvoer te zitten - alleen mijn anti-slipbakje verraadt dat ik nog iets anders kan. Maar wie zegt er nou nee tegen 45% hoogwaardige kipfilet?!

 
 
 
 

De kleine fijnproever - Lukullus Mini Range

Voor kleine fijnproevers zoals ik biedt Lukullus Mini compleetvoer precies het juiste: de natuurlijke, graanvrije receptuur combineert dierlijke eiwitten, plantaardige ingrediënten en waardevolle oliën. En de kleine brokjes van het droogvoer zijn perfect aangepast aan mijn kleine kaak!

 
 
 
 
 

Voordelen van gemixt voer

 
 
Gemixt voer
  • Combineert de voordelen van droog- en natvoer
  • Gevarieerd rantsoen
  • Flexibiliteit in het dagelijks leven en op reis
 
 

Broeder zuster liefde - Feringa Classic Meat

Of het nu gaat om slaapruimte, speelgoed, eten - mijn broer Leo en ik delen eigenlijk alles. Echt alles? Misschien maak ik een uitzondering met Feringa Adult Classic Eend met Vers Vlees. Het blikje Feringa natvoer Classic Meat Poultry krijgen we er immers gratis bij!

 
 
 
 

Exotische reis thuis - Cosma Asia

Veel sappig vlees of fijne vis - check! Geen kunstmatige smaak-, kleur- en bewaarmiddelen - check! Exotisch verfijnd met wat rijst - check! Premium natvoer voor soortspecifieke voeding - dubbele controle! En Cosma Asia in Jelly zorgt voor de extra portie vloeistof.

 
 
 
 
 

Voordelen van droogvoer

 
 
Droogvoer
  • Ruimtebesparende opslag en lange houdbaarheid (bederft niet zo snel)
  • Kan de vorming van tandplak verminderen door regelmatig te schuren (maar is geen vervanging voor tandheelkundige zorg)
  • Milieuvriendelijker in termen van minder verpakkingsmateriaal
 
 

Andere producten voor honden

 
 
 
 

Andere producten voor katten

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
zooplus: Alles voor je huisdier | Online dierenwinkel
 
 
© 2023
Â