05-10-2018
Kære
Nu kan du snart smage Årets Kok-mesterværker!
Da Jesper Dams Hansen, Marc Foged Stockmarr og Kristoffer Ringsing vandt henholdsvis guld-, sølv- og bronzepladsen i Årets Kok i marts var en del af opgaven at udvikle deres helt unikke chokolader, og det kom der tre fantastiske resultater ud af. Snart kan du smage Årets Kok-chokolader inspireret af vinderdesserterne, når de finder vej til hylderne i Magasins Mad&Vin-butikker.
Kender du Årets Tjener 2019?
I marts kunne konfettien dale over Nicolai Martens i Messecenter Herning, da han blev kåret til Årets Tjener 2018. Nu sætter HORESTA og 3F jagten ind på Nicolais efterfølger, da der netop er blevet åbnet for tilmelding til Årets Tjener 2019!
Tilmelding: Jagten er sat ind på Årets Kok 2019!
Rasmus Kofoed har vundet titlen. Det samme har Michelin-restauratøren Mette Hvarre Gassner. Nu er jagten sat ind på det næste gastronomiske stjerneskud, der skal løfte trofæet og skrive sit navn i historiebøgerne. Tilmeldingen til Årets Kok 2019 er nemlig åben nu!
NICE Live The Festival
Philip De Langes Allé 10 1435 København K
Overenskomst-kursus
Fuglsangcentret, Fredericia
Semifinale Årets Kok 2019
Kold College, Landbrugsvej 55, 5260 Odense S
HORESTA Årsdag 2018 - konference
Comwell Conference Center Copenhagen
Medlemsnummer:
Circle K
Vil du spare penge på alt fra brændstof til bilvask og fyringsolie? Circle K tilbyder brændstofkort til Danmarks største stationsnetværk med masser af fordele for medlemmer af HORESTA. Som HORESTA-medlem opnår du attraktive rabatter på benzin og diesel, såvel som på ’kør-videre-produkter’ og bilvask, samt på fyringsolie/diesel leveret til hjemmetank.
HORESTA Vodroffsvej 32 1900 Frederiksberg C tlf. +45 35 24 80 80 horesta@horesta.dk
Hvis du ønsker at afmelde nyhedsbrevet, klik venligst her: AFMELD.
WebVersion