... at man bare har en masse på hjertet.
Se e-mailen i din browser
Spillehulen
 Kan du kan mærke det - der er under 3 måneder til juleaften. 
 
Vinterferien står for døren, og der er faktisk lang tid til juleaften, og det betyder at der skal gøres klar til vinterhygge og puslespil, derfor et nyhedsbrev til dig som elsker puslespil. 
 
Vores flittige Ida har været på lagerer og allerede nu fundet rigtig gode juletilbud til dig.

I Spillehulen får du i forvejen minimum 20% rabat på normalprisen på alle puslespil, men de næste 10 dage får du EKSTRA 10% på ALLE vores puslespil, så du får minimum 30% rabat på alle puslespil, og d
et gælder alle puslespil både voksen og børne-puslespil.

Du finder blandt andet mærkerne Ravensburger, Jumbo, Educa, Winning Move, Trefl, Anatomi, Krystal og mange andre kvalitetspuslespil.
 
Skulle du have brug for til hjælp til at finde det rigtige spil for dig selv eller din familie, så er vil altid til at fange på email info@spillehulen.dk, eller i dagtimerne på telefon 66172735.
 
De bedste hilsner
Fra os i Spillehulen
 
 

Krystal puslespil i 3D


Elsker du krystal puslespil, så har vi de mest fantastiske farver og former af forskellige krystalpuslespil. Her finder du blandt andet eiffeltårnet, løver, roser i forskellige farver m.m. Puslespillene er utrolig flotte når der falder lys på dem, og de er en helt anderledes udfordring at samle, til forskel for et helt almindeligt puslespil, da disse samles i lag.
3D krystal Golden Retriever med hvalp
Find alle 3D krystalpuslespil her.
 

Gallery of Curiosities - Jan van Haasteren

Vores kære hollandske puslespilsmager Jan van Haasteren, er altid vores storfavorit sælger når det kommer til puslespil, og har du ikke være forbi Spillehulen for nylig, så er der kommet masser af nye puslespil fra kunsteren det seneste års tid.
Vi har lige nu JVH puslespil med 150 brikker til 3000 brikker.
Jan van Haasteren - Gallery of Curiosities
Find Jan van Haasteren puslespil her
 

A Kittens Dream - Jumbo

Jumbo har et kæmpe sortiment af forskellige puslespil, som alle har deres eget detaljerede og flotte motiv. Størrelsen på puslespillene og de mange temaer varierer meget, så du kan finde det rette puslespil til dig.
A Kittens Dream - Jumbo
Find alle vores Jumbo puslespil her
 

Viking skib - Educa

EDUCA tilbyder mange flotte detaljerede puslespil, der alle sammen er i forskellige størrelser, alt fra 48 brikker til flere tusinde brikker.

Puslespillene findes også med forskellige varianter. Du kan bl.a. få spil med Star Wars, naturbilleder eller Frozen som motiv.

Viking Skib - Educa
Find alle vores Educa puslespil her
 

Harry Potter and the Deathly Hallows 2 XXL - Ravensburger

Ravensburger tilbyder puslespil i høj kvalitet og med finurlige former. Deres puslespil har motiver med mange sjove detaljerede finesser. Herunder kan du finde mange forskellige størrelser, så du kan finde det puslespil, der passer til din tålmodighed og pengepung. Udover de mange interessante puslespil har Ravensbruger også lavet mange andre morsomme og unikke spil.
Harry Potter and the Deathly Hallows 2 XXL - Ravensburger

Waterfall Safari - Ravensburger

Waterfall Safari
Find alle vores Ravensburger puslespil her
  Link til Facebook-side   Link til Instagram-profil   Link til LinkedIn-side   Link til Pinterest-profil