Met de kennisupdate van Kenniscentrum Sport & Bewegen blijf je op de hoogte van betrouwbare en actuele kennisproducten, praktijkvoorbeelden en informatie.
 
Hittestress op jouw sportaccommodatie
Hittestress op jouw sportaccommodatie
Onze zomers worden steeds heter, deze week lopen de temperaturen op boven de 30 graden. Ook in de sport is de klimaatverandering duidelijk voelbaar. Hoe ga je op jouw sportaccommodatie om met hittestress? Welke verbeteropties zijn er? En hoe zorg je voor natuurlijke verkoeling?
 
Kom naar Kennisevent EGG!
Kennisevent EGG! Ben jij erbij?
4 oktober vindt hét kennisevent over esports, gaming & gamification plaats in de Galgenwaard met veel tips voor sport én beweegprofessionals!
Beweeggames alleen voor jongeren?
Beweeggames alleen voor jongeren?
Zeker niet! Ze zijn namelijk ook effectief voor het bevorderen van bewegen bij 65-plussers. Benieuwd naar de positieve effecten ervan?
 
Sessies week van de motoriek bekend
Sessies Week van de Motoriek bekend
Vanaf maandag 7 november tot en met 11 november organiseren wij de Week van de Motoriek. Iedere dag lichten we tijdens de sessies een bepaalde levensfase uit. Benieuwd welke fases en welke sessies daarbij horen? Ze zijn nu bekend! Check het globale programma.
 
Factsheet: Nederlanders zitten te veel, blijkt wederom
Factsheet: Nederlanders zitten te veel, blijkt wederom
Veel zitten past niet in een gezond sport- en beweegpatroon. Toch zitten we met z’n allen steeds meer, blijkt uit de nieuwe cijfers.
Regionaal samenwerken: de Tielse Wandel Challenge
Regionaal samenwerken: de Tielse Wandel Challenge
In dit praktijkvoorbeeld kom je erachter hoe de Tielse Wandel Challenge leidt tot succesvol samenwerken tussen zorg en sport.
 
Kenniscentrum Sport & Bewegen, Euclideslaan 255, 3584 BV Utrecht, Nederland
Deze e-mail is verzonden aan newsletter@newslettercollector.com
Volg ons ook op:
Facebook
 
Twitter
 
Linkedin
 
Youtube