Nieuwsbrief van 24-5-18 6:17:00
Online bekijken

Stilte en privacy zijn een groot goed

Hou nou toch allemaal eens je kop!

In omgevingen met veel geluidoverlast, zoals in kantoortuinen, winkelcentra en restaurants hebben veel mensen moeite om zich te concentreren op waar ze mee bezig zijn. Dat dat in een kantoortuin kan leiden tot verminderde productiviteit en verhoogd ziekteverzuim is al langer bekend. Maar ook in restaurants en winkelcentra doet verminderde concentratie door geluidsoverlast de resultaten geen goed.

De geruisloze cabinedeur die uw privacy serieus neemt

De C|ZAM SoftClose sanitaire cabines van Leerkotte zijn leverbaar in een nieuwe variant: SoftClose Privacy. Niet alleen met een geruisloos sluitende deur, ook van onder tot boven gesloten om nieuwsgierige blikken geen kans te geven. Ondanks de blikdichte onderaansluiting is het schoonmaken van de vloer net zo eenvoudig als bij de andere types SoftClose sanitaire cabines.

Poal, geluidsabsorberende poreuze niet-geweven aluminium plaat

Poal zijn hoogwaardige geluidsabsorberende panelen die bestaan uit twee aluminium netten, waartussen niet-geweven aluminium vezels zijn geklemd.
Poal is de afkorting van "porous aluminum". Het paneel is microporeus, wat tot een uitzonderlijke geluidsabsorptie leidt, ook zonder toegevoegde minerale wol.

Heras speedgate sGate bovengeleiding

Heras speedgate sGate bovengeleiding biedt een ideale combinatie van toegangscontrole, veiligheid, snelheid en bedrijfszekerheid. De bovengeleidingen zijn met name geschikt voor locaties met veel voertuigbewegingen waarbij openingen in gevels gecontroleerd afgesloten moeten worden. De poort is beschikbaar in verschillende breedtes en hoogtes, en kan op maat worden gebouwd volgens uw specifieke wensen voor de locatie.

Lichtgewicht krachtpatser voor grootformaat wandtegels

Met gepaste trots presenteert Eurocol haar nieuwste innovatie in het assortiment van de pastategellijmen. Na een gedegen ontwikkelingstraject met een breed scala aan ondergaande testen, heeft Eurocol een nieuwe telg binnen de productgroep pastategellijmen. De 680 Elastilight, een èchte lichtgewicht pastategellijm, waarbij een 10 liter emmer slechts 11 kg weegt.

Tibelly zonweringdoek zet schaduw in een ander licht

Buitenzonwering beschermt tegen hinderlijk zonlicht, zorgt voor energiebesparing én het maakt uw woning en terras nog sfeervoller. Het meest in het oog springende onderdeel van buitenzonwering is het zonweringdoek. Met een keuze uit maar liefst 127 doekkleuren en prints, die volledig zijn afgestemd op de Nederlandse markt, is er altijd een doek dat past. Tibelly zonweringdoek is echter niet alleen mooi, het is bovendien zeer beschermend.
Alvast een sneak preview van de themapagina Zonwering? Klik hier!
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.