Bekijk dit bericht in je browser

Nieuwtjes uit
Ingelmunster
 
't Is weer kermesse!
Het laatste weekend van september is het altijd feest in Ingelmunster. Het kermisweekend brengt opnieuw de gekende succesformule van kermis, braderie, rommelmarkt, verschillende tentoonstellingen, Kontrabasfeesten én als afsluitende knaller: het vuurwerk!
Kies voor een zonnige toekomst
Je kan als inwoner van West-Vlaanderen opnieuw vrijblijvend inschrijven voor de groepsaankoop zonnepanelen en/of thuisbatterij van de Provincie West-Vlaanderen. Neem deel, bespaar op je energiekosten en draag je steentje bij aan een beter leefmilieu.
 
Hoge energieprijzen
De energieprijzen swingen de pan uit. Op ingelmunster.be/energie bundelen we de verschillende steunmaatregelen. Zo is de verwarmingstoelage van het Sociaal Verwarmingsfonds verhoogd. Op onze website geven we ook tips mee om energie te besparen.
Kort nieuws
- Wist je dat elke winter 1 op de 10 mensen griep krijgt? Bescherm je tegen de ziekte en haal je griepprik zodra beschikbaar. Een vaccinatie maakt de kans dat je griep krijgt, een stuk kleiner.

- Wil je een publieke activiteit organiseren? Dan moet je hiervoor vooraf toelating of vergunningen aanvragen aan het gemeentebestuur.

- De prostaat: mensen praten er niet graag over. Daardoor ontstaan er veel misvattingen over het orgaan. Op donderdag 6 oktober geeft uroloog Pieter Jan Elshout een presentatie over de prostaat en prostaatlijden.
 
Gemeentebestuur Ingelmunster - www.ingelmunster.be - T 051 33 74 00
Wij werken enkel op afspraak.
 

Je profiel aanpassen - Uitschrijven

</