Browser versie
Cavalluna Rotterdam Ahoy
Lieve vrienden en fans van CAVALLUNA,

De gezelligste dagen van het jaar staan voor de deur! Pak je dekentje en een heerlijke warme chocomel en kom alvast in de stemming met de impressievideo van CAVALLUNA' s nieuwste show 'World of Fantasy'. Laat je meeslepen door de indrukwekkende vrijheidsdressuur van Bartolo Messina en smelt weg bij het solonummer van dressuurruiter Filipe Fernandes. Het team van Apassionata World GmbH heeft de productie weer naar een hoog niveau getild. Maar liefst 56 paarden, 1 ezel, de berijders en een internationaal team van dansers betoveren met een grandioze voorstelling op 30 en 31 maart 2019 in Rotterdam Ahoy. Wil jij dit paardenspektakel niet aan je voorbij laten gaan of wil je een paardenfan heel blij maken met een schitterend kerstkado? Bestel snel je kaarten!

Lees meer
World of Fantasy
Kadotip!
Tijdens CAVALLUNA 'World of Fantasy' vlucht de jonge Tahin uit zijn hedendaagse leven naar een wereld waarin zijn wensen en dromen uitkomen. Tussen betoverende droomwouden en wonderlijke wezens ontmoet hij de mooie Naia, met wie hij ook in de echte wereld wil zijn. Hij staat voor een grote uitdaging: hij moet leren te vertrouwen op het lot en op zichzelf. Weet hij zijn geluk te vinden? Het antwoord krijg je in de show. 

Zoek je last-minute nog een origineel kado voor Kerst? Bestel je e-tickets, print ze snel en veilig thuis uit en download gratis de speciale CAVALLUNA kerst enveloppen. Hiermee kun je de kaartjes extra mooi verpakt onder de boom leggen! Tickets zijn verkrijgbaar vanaf € 39,- (incl. €4,- servicekosten). Ook compleet verzorgde arrangementen beschikbaar. 

Lees meer
Tickets
Bestel tickets
Cavalluna Rotterdam Ahoy
copyright Rotterdam Ahoy - www.ahoy.nl
Afmelden
Newsletter2018-12-22 08:33:01