Bekijk deze e-mail in je browser

Kerst 2018

De gezellige wintermaanden staan weer voor de deur. Geniet tijdens de Kerstdagen samen met familie en/of vrienden van een gezellige Kerstbrunch, een heerlijk Kerstdiner of een ontspannen weekend weg. 

Hajé Kerstdiner


Geniet tijdens de Kerst samen met vrienden en/of familie van een gezellig kerstdiner bij Hajé. U bent op eerste Kerstdag welkom bij Hajé restaurant Natuurpark en Hajé restaurant Nieuwegein en op tweede Kerstdag bij Hajé restaurant Natuurpark. Onze chef heeft een heerlijk menu samengesteld waarbij shared dining centraal staat.

Meer informatie

Hajé Kerstbrunch

Ook dit jaar organiseren we een gezellige Kerstbrunch bij Hajé restaurant Natuurpark en Hajé Nieuwegein.

Reserveren

Feestmaandarrangement

Niet alleen de Kerstdagen zelf maar ook de aanloop naar de feestdagen zijn bijzonder sfeervol bij Hajé hotel Joure. In de maanden november en december kunt u volop van de kerstsfeer genieten met het Feestmaandarrangement!

Reserveren

Hajé 3-gangen
Kerstdiner

Op eerste Kerstdag ontvangen wij u graag in Hajé hotel Joure voor een heerlijk 3-gangen Kerstdiner.

Reserveren

Hajé Shops

In onze shops vindt u de leukste cadeautjes. Van (h)eerlijke verzorgingsproducten, de nieuwste kookboeken tot de lekkerste chocolade. Online vindt u ook een deel van ons assortiment

Hajé Shops
 
Wilt u zeker weten dat u deze nieuwsbrief altijd goed ontvangt? Voeg dan info@hajerestaurants.com toe aan uw adresboek of de lijst met veilige afzenders. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u bent ingeschreven bij hajerestaurants.com. Als u de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, kunt u zich https://mailer.speak.nl/unsubscribe.php?M=1942201&C=594334bd18db980eb29294f30441b920&L=2545&N=9179" target="_blank" rel="noopener">afmelden.
© Hajé Hotels & Restaurants. Alle rechten voorbehouden.