Nieuwsbrief niet goed leesbaar?
 Bekijk dan de online versie
 

7 januari 2021

AmersfoortMail

Kerstboominzameling zaterdag 9 januari
Weet u al waar u de kerstboom laat? U kunt uw kerstboom op zaterdag 9 januari inleveren in uw wijk. Of u geeft uw boom mee aan kinderen die kerstbomen inzamelen.
Lees meer
 
Gemeente werkt aan minder CO₂-uitstoot
Gemeente Amersfoort is gecertificeerd voor de CO₂-Prestatieladder niveau 3. Ons doel is om in 2026 met de eigen bedrijfsvoering 40% minder CO₂ uit te stoten dan in 2018.
Lees meer
 
Programma Amersfoort Nieuwjaarstalkshow
Als alternatief voor een nieuwjaarsreceptie met handen schudden en klinkende glazen, luidt de gemeente op 11 januari om 20.21 uur het jaar 2021 in met de Nieuwjaarstalkshow. Wat kunnen we verwachten?
Lees meer
 
Bekendmakingen en Stadsberichten
Bekendmakingen en Stadsberichten publiceert de gemeente in het huis-aan-huisblad De Stad Amersfoort. Bekendmakingen bestaan uit verkeersbesluiten,omgevingsvergunningen en bestemmingsplannen. Deze bekendmakingen kunt u ook digitaal ontvangen via de app Omgevingsalert.Lees meer
Activiteitenkalender college burgemeester en wethouders tot en met zondag 17 januari
Lees meer
Samenvatting collegebesluiten 5 januari 2021
Het college van burgemeester en wethouders neemt wekelijks besluiten, onderverdeeld in bespreekstukken en hamerstukken. Onderstaand vindt u de lijst van deze besluiten, inclusief korte toelichtingen per besluit. Lees meer
 
Nieuwsbrief op maat?
De volgende gegevens zijn bekend:
Voornaam:
Tussenvoegsels:
Achternaam:
E-mailadres: newsletter@newslettercollector.com
Mijn gegevens aanvullen
 
Volg ons
F   T   Y   I