Kerstcadeau - gratis naar de Allergiebeurs!

2 years ago


Text only:

Preview tekst Preview tekst Bekijk de webversie Lekker Leven Tips  

Beste lezer,

Heb je alles al op orde voor de komende feestdagen of is het nog een heel gepuzzel en ge-ren? Ik merk dat heel veel mensen last hebben van een beetje stress. Vorige jaar had ik daarom aan Rudolph van Veen zijn kersttips gevraagd, je kunt ze hier nog een keer bekijken.

Wij zijn druk met de plannen voor het komende jaar en kijken enorm uit naar de Allergiebeurs en de komende allergie nascholing. We hopen je daar te zien!

We wensen je vast hele fijne dagen toe en het allerbeste voor 2017! 

  Allergiebeurs 2017, 2 - 5 feb 2017

Weet je wat ik nu zo leuk zou vinden? Als je ook naar de Allergiebeurs komt! Het thema? Lekker leven met allergie! 

Wanneer je vanwege je gezondheid bewust moet kiezen wat je koopt, gebruikt, eet of drinkt dan is dit het evenement voor jou! Er zijn zoveel mooie producten en diensten, we vertellen je er graag over. Bezoek de AllergieBeurs samen met de Nationale GezondheidsBeurs in de Jaarbeurs Utrecht, met 45.000 bezoekers en 325 exposanten de grootste consumentbeurs op het gebied van gezondheid en een gezonde leefstijl, met of zonder allergie.

Ik mag je als trouwe nieuwsbrief lezer gratis twee kaarten aanbieden! Gebruik deze link om je kaarten te bestellen en dan zie ik je graag in de Jaarbeurs! 

Lees meer
   Vakantie kamp 

Heb je astma en of eczeem/allergie, ben je tussen de 12 en 16 jaar dan kan je je nu opgeven om mee te gaan met de jongerenvakantie. Van 15 tot en met 23 juli 2017 gaat een groep jongeren, onder deskundige begeleiding, een in- en ontspannende vakantie doorbrengen in de Zwitserse bergen.

Je verblijft in Davos waar je o.a. steppend de berg afgaat, rodelen, boomparcours klimmen en de bergen in zal trekken. Maar er is ook genoeg tijd om heerlijk te chillen. Met elkaar ervaringen uit wisselen over omgaan met je aandoening. Daarnaast zal ook een bezoek aan het Nederlands Astmacentrum gebracht worden.

Samen met leeftijdsgenoten je grenzen verleggen, vriendschappen aanknopen en ontdekken welke positieve effecten een verblijf in de bergen kan hebben voor astma en of eczeem.

De kosten zijn euro 450,- Voor reis, verblijf, uitstapjes, snacks etc. (De Vereniging Nederland-Davos draagt een zelfde bedrag per deelnemer bij). Meer informatie en aanmelden tot en met 31.01.2017 kan via de website.

Een folder, met alle informatie, kan je opvragen via vnd@wxs.nl 

  Bijeenkomsten en scholingen

Alvast voor in je agenda:

2 - 5 februari 2017: Allergiebeurs in de Jaarbeurs Utrecht, samen met de Nationale Gezondheidsbeurs voor zowel consumenten als zorgprofessionals.

9 februari 2017: nascholing AllergieAcademie voor zorgprofessionals met zeer gevarieerd programma.

 

Deel gerust je ervaringen op onze Facebook pagina, misschien halen anderen er inspiratie uit. Sinds kort hebben we ook een instagram account voor Allergieplatform, leuk als je ons daar ook op volgt! 

Graag tot snel!
het team van Allergieplatform.nl 

 

Allergieplatform.nl
Postbus 244
3340 AE H.I. Ambacht
info@allergieplatform.nl

         

stuur deze e-mail door| voeg mij toe aan je adresboekmijn gegevens wijzigen

afmelden

Allergiesupermarkt.nl

Categories: Health | Welfare
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019