Niet leesbaar? Bekijk deze nieuwsbrief in je browser
Fiets

Nu twee tickets voor de prijs van één

Wooning Zesdaagse 2019!

Van 3 t/m 8 januari 2019 vindt de Wooning Zesdaagse plaats in Rotterdam Ahoy. Aan de start van de 37e editie staan ’s werelds beste baanrenners en Nederlands beste sprinters. Met onder andere Niki Terpstra, Jeffrey Hoogland en Matthijs Büchli.

Als volger van Fiets krijg je nu jouw tweede kaartje voor de openingsavond op donderdag 3 januari 2019 helemaal gratis.

Fiets

Jouw perfecte kerstcadeau

Rapha tips voor onder de kerstboom

Kerst staat voor de deur, voor de wielerliefhebber het juiste moment om je wielerspulletjes voor het komende jaar weer bij elkaar te verzamelen. In samenwerking met Rapha hebben we de mooiste cadeaus voor onder de kerstboom op een rijtje gezet.

Fiets

BMC getest

Teammachine SLR01 Disc Three

De vorig jaar geïntroduceerde Teammachine, officieel: Teammachine SLR01 Disc, is een van de mooiste fietsen in het peloton. De profs koersen met de One (circa 12 mille), dit is de Three, die ook nog ruim 7000 euro kost. De Zwitsers pakten het grondig aan: via de inzet van zogenaamde ACE-technologie (Accelerated Composites Evolution) konden al op de computer duizenden prototypes worden getest.

Veilig de fiets op

Ontvang een gratis HideMyBell

Ben jij jouw fiets alweer aan het voorbereiden op het nieuwe seizoen? Dan mag een HideMyBell niet missen op jouw racer of MTB. Je ontvangt nu een gratis HideMyBell + accessoire of HideMyBell FI Mount bij 12 nummers Fiets en 2 specials voor slechts €59,95. Een korting van maar liefst 52% op de totale winkelwaarde!

Fiets
Fiets

18 Tips

Warm blijven in de kou

De eerste nachtvorst is al geweest. En de echt koude dagen moeten ongetwijfeld nog komen. Maar dat betekent uiteraard niet dat er niet meer buiten gefietst kan worden! Met deze 18 tips blijf je namelijk heerlijk warm en zijn je wekelijkse ritjes nog steeds aangenaam.  

Fiets

Gemeente-teller

In hoeveel gemeentes heb jij gefietst?

Op LongTermNLChallenge.bike maak je verbinding met Strava om te bekijken hoeveel Nederlandse of Belgische gemeentes je al op de fiets hebt bezocht.  Het resultaat is een leuk overzicht in je mailbox, dat je ook kunt gebruiken om te bepalen welke gemeentes je nog nooit hebt aangedaan. Wie heeft er de meeste op zijn palmares?

Fiets

BikeHotels Südtirol

Eerste keus voor jouw mtb- of racevakantie

Voor bikers en racers is Zuid-Tirol een ideale bestemming. Niet alleen vanwege het lange seizoen en het fraaie weer, maar ook omdat deze Italiaanse regio ten zuiden van de Alpen bezaaid ligt met schilderachtige wegen, uitdagende passen en spannende paden. En dan is er óók nog BikeHotels Südtirol, het regionale samenwerkingsverband van gespecialiseerde mtb- en racefietshotels dat je graag alle zorgen uit handen neemt. Routetips, tochten met begeleiding, techniektraining, wasservice, het is er allemaal. Een succesvolle mtb- of racevakantie gegarandeerd!

Fiets

Top 10

Beste renners van 2018

Het wielerseizoen is al een tijdje ten einde en ook het kalenderjaar stormt op 2019 af. Daarom is het tijd om met lijstjes terug te blikken op het geweldige wielerseizoen 2018. Vandaag kijken wij naar onze landgenoten. Wie waren de beste Nederlandse mannelijke wegwielrenners van 2018? Wie op 1 staat zal geen verrassing zijn. Ben jij het eens met onze top 10?

Fiets

Alleen voor fietsers

26 cadeautips voor Kerst

Heb je geen flauw idee wat je aan de Kerstman moet vragen, of aan je fietsmaatje moet geven voor Kerst? We helpen je op weg met een mooi lijstje ter inspiratie. Maar liefst 26 cadeautips, waar iedere fietser blij van wordt. Handig, toch?

Fiets

3 Etappes in 2020

Vuelta in Utrecht

De burgemeester van Utrecht heeft bekend gemaakt dat de Ronde van Spanje in 2020 definitief van start gaat in Nederland. De eerste etappe is een ploegentijdrit in de stad Utrecht. Een dag later rijdt het peloton van Den Bosch naar de Domstad en de derde rit heeft de start en finish in Breda. 

Fiets

Advertorial

For the love of my bike

Benieuwd met wie jij de liefde voor het wielrennen deelt?

Ex-prof en fotograaf Léon van Bon ging een jaar lang op zoek naar hen die zich zojuist weer helemaal hadden gegeven, naar dat gelukzalige moment wanneer een tocht is volbracht, de finish bereikt. Op zoek naar de liefde voor de fiets.

Deze zoektocht leverde een fascinerend en kleurrijk portret van wielrennend Nederland op.

Wat vind je van deze e-mail?
Positief Positief Negatief Negatief
Volg Fiets ook op
Fiets - Instagram Fiets - Facebook Fiets - Twitter
Copyright © 2018 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer