Daar zijn we weer! Misschien iets sneller dan je van ons gewend bent, maar deze keer hebben we een kerstcadeautje 🎁 voor je. Want met de (verlengde) kerstvakantie en een hoop lockdownavonden in het vooruitzicht, kunnen we allemaal wel wat leuks gebruiken.

Daarom leek ons dit het perfecte moment om ons gezelschapsspel Switch online te zetten, gratis te downloaden voor iedereen die zin heeft in een ontregelend en snel spel waarmee je gegarandeerd een leuke avond hebt.
 

Niet vies van wat knipwerk?


Klik op de knop hieronder en download Switch gratis. Dan kun je meteen beginnen met spelen en hoef je niet op een postbode of pakketbezorger te wachten. 

In de PDF vind je bijna alles wat je nodig hebt: handleiding, spelkaarten, woordkaarten, ja/nee-kaarten en sterkaarten. Je moet alleen zelf nog een ouderwets, normaal pakje kaarten pakken. Dus print stiekem op je werk als de baas er niet is, regel een paar vrienden of gezinsleden met een schaar en je bent klaar om te Switchen.

download Switch

Euh... wat is Switch eigenlijk?


Wil je eerst wat meer weten over het spel dat we je cadeau doen? Logisch! 

Switch is 40 minigames in 1 doos. Elke paar minuten speel je namelijk een volledig nieuw spel. Het is dus een kwestie van switchen. Om te winnen heb je niet alleen creativiteit en denkvermogen nodig, maar ook improvisatietalent, handigheid en (vooral) gevoel voor humor. Kortom, de basic omdenkenskills.

Al spelend leer je elkaar op een andere manier kennen. Je hyperactieve nichtje van tien blijkt een ijzersterk geheugen te hebben, je suffe baas een onvermoed acteertalent, en je introverte buurman stroomt over van de creatieve ideeën.

Je kunt meteen aan de slag! Geen lange uitleg of regels. Of je het nu wilt spelen in een verloren kwartiertje of door wilt halen tot in de kleine uurtjes: jij bepaalt de duur van het spel.

En hebben jullie de Omdenken Scheurkalender nog?


Ja, we hebben 'm nog maar ze gaan razendsnel! Dus als jij in 2022 weer graag jouw toiletbezoekjes op wilt fleuren met een dagelijkse omdenker, wacht dan niet te lang met bestellen. Want voor je het weet verander je van late-beslisser in een achter-het-net-visser...
sla je slag!
Like ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Instagram
Abonneer op YouTube
LinkedIn
Website
Email
Je ontvangt deze e-mail omdat jij aangemeld bent voor één van onze nieuwsbrieven.

Wil je geen mails meer van ons ontvangen?
Pas jouw voorkeuren aan or schrijf je uit.
Ons adres:
Omdenken
Oudegracht 263
Utrecht, 3511NM
Netherlands

Add us to your address book