Positieve energie in 2022

Fijne feestdagen!

Vol positieve energie kijken we bij Doets Reizen uit naar het jaar 2022! Niet omdat we denken dat de coronacrisis ineens op z’n einde loopt (dat is niet zo), maar wél omdat we zien dat onze reizigers de schroom van zich af gooien. En kennelijk genoeg zelfvertrouwen hebben om met de juiste tests en vaccinaties op zak nieuwe reisavonturen te gaan beleven. Ons ontwakende kantoor in Heerhugowaard is er het onmiskenbare bewijs van.

Wij vinden dat optimisme van de reizigers geweldig. En raken erdoor geïnspireerd. Dat veel klanten, net als Doets Reizen, tot de conclusie zijn gekomen dat het leven weer kleurrijk mag zijn en aanpassing aan de nieuwe realiteit de beste keuze is, geeft ons extra motivatie richting 2022.  

Niet alleen zien we het reisverkeer naar Canada en Amerika weer op gang komen. Ook onze nieuwe bestemmingen dichterbij – IJsland en Scandinavië– zijn in trek.

Net als vóór corona staat het Doets-team klaar om jouw eventuele vragen of wensen samen met je door te nemen. Zodat je reis zo gladjes mogelijk – altijd eerste rij, Very Vip – verloopt.

Wij gaan in 2022 voor een veilig en verantwoord, maar ook reislustig jaar!
Graag tot snel! Plan nu een adviesgesprek met één van onze specialisten. 

🎄 Fijne Feestdagen! 🎅 

Vriendelijke groet,

Elske Doets
CEO Doets Reizen

YouTube
LinkedIn
Link
Website
Copyright © | 2021 | Doets Reizen | All rights reserved.

Doets Reizen
G. Rietveldweg 1
1703 DD Heerhugowaard
THE NETHERLANDS

unsubscribe from this list