Ons skimateriaal kan nog even blijven genieten van zijn welverdiende rust...
Ons skimateriaal kan nog even blijvengenieten van zijn welverdiende rust…

Beste klant, vriend, fervente wintersporter,

Met veel aandacht en respect hebben wij de laatste dagen de veranderingen opgevolgd omtrent de opening van de Franse skigebieden.

Helaas, maar zeker en vast met veel begrip, zullen we in 2020 niet meer de piste op kunnen. De skigebieden zullen hun liften alvast tot begin januari 2021 gesloten houden. De skidorpen met hun gezellige winkeltjes en de prachtige natuur blijven wel vrij toegankelijk!

Wij zijn er van overtuigd dat de wintersportgebieden nog veel meer te bieden hebben dan alleen het skiën en snowboarden, en misschien is het tijd om nieuwe dingen te ontdekken! Je kan hier prachtige wandelingen maken in de natuur, genieten van een sleetocht met de husky honden, een avontuurlijke rit maken op een sneeuwscooter, … en nog zoveel meer!

Daarom hebben wij beslist om enkele van onze hotels open te houden, dit uiteraard onder heel strikte maatregelen. Zo zal je in de openbare ruimtes van het hotel steeds een mondmasker moeten dragen. Het ontbijt en diner zullen we met heel veel liefde bereiden, en nog met meer liefde tot bij jou op de kamer brengen!
Onze hotelbar zal gesloten blijven, net als de gemeenschappelijke ruimtes. Maar waarom binnen zitten als je zoveel gezonde berglucht om je heen hebt?


Waar kan je heen tijdens de kerstvakantie?
> Hotel Le Cairn in Les Deux Alpes : Vanaf 450 euro p.p.*
> Hotel Chalet du Crey in Valmorel: Vanaf 350 euro p.p.*
> Lodge Les Merisiers in Courchevel : Vanaf 450 euro p.p.*
*op basis van 7 overnachtingen inclusief ontbijt en diner op de kamer ( exclusief dranken)

Wil je meer info: contacteer ons vrijblijvend via www.skiworld.be/contact of
neem een kijkje op onze volledig vernieuwde website.

De reizigers die voor of tijdens de kerstperiode een reis geboekt hebben naar een van onze hotels zullen allemaal persoonlijk gecontacteerd worden. Zo kunnen we voor ieder van jullie een gepaste oplossing vinden!

En onthoud één zaak! We zullen elkaar snel terug zien op de pistes!

Maar voor nu, zorg goed voor jezelf en de mensen rondom je!

Het Skiworld-team

Just keep skiing

#besafe!