Kerstnieuws van Pink Pepper

5 years ago


Text only:

Veel kerstnieuws van Pink Pepper 
info@pinkpepper.nl 
Beste Do, 
Hebben jullie nog een uitje van het werk tegoed? Staat er nog een personeelsbijeenkomst op de planning in november of december? Kijk dan eens bij ons aanbod kerstworkshops of bij ons uitgebreide zakelijke aanbod. Ook als het te kortdag wordt met plannen en het uitje in het nieuwe jaar plaats moet vinden kunnen wij voor je regelen dat het formeel nog in het oude jaar valt.

Oud: Ik hou van Kerstmis


Al jaren een succes, deze hilarische variant op de populaire "Ik hou van Holland quiz". Wat dacht je van meezingen met de grootste kersthits en het vervoeren van kerstballen op een lepel zonder dat ze vallen? Ook komen er grappige kerstweetjes aan bod. Lol en teambuilding gegarandeerd. Het winnende team heeft het prijsje aan het eind dik verdiend.


Ik hou van Kerstmis >
 
  
Nieuw: Kerstboompje of Elandhoofd pimpen
Lekker creatief bezig zijn om het kantoor of je huis helemaal in de kerstsferen te brengen. Wij hebben vele materialen om in elke gewenste stijl het elandhoofd of boompje te pimpen. Heb je minder budget of tijd of wil je bijv. nog 1,5 uur voor het diner iets leuks doen, dan kun je ook voor de workshop kerstdecoratie kiezen. Als iedereen in dezelfde kleur of hetzelfde thema de decoratie maakt heb je meteen de kerstversiering voor de boom op kantoor geregeld.
                                                                                            
Kerstboompje >
Elandhoofd >
                                                                                            Kerstdecoratie >
 
 

Lekker: Kersttaart, cupcakes of bonbons


Pink Pepper heeft ook dit jaar weer de lekkerste kerstworkshops. Bonbons maken doen we met kransjes en leuke kerstdecoratie. Je krijgt een vol doosje kerstbonbons mee naar huis. In de workshop kersttaart en kerstcupcakes leren wij je met verschillende technieken hoe je een indrukwekkend resultaat krijgt. Leuk om cadeau te geven of om de thuisblijvers mee te imponeren!
                                                       
Kersttaart >
Kerstcupcakes >
Kerstbonbons >

Culinair: kookworkshops
Samen met je afdeling of team een kookworkshop volgen is een heerlijke afsluiting van het jaar. Jullie zijn onder het genot van een drankje samen bezig om er iets lekkers van te maken met uiteraard de begeleiding van onze professional. Daarna wordt de tafel mooi opgedekt om gezamenlijk te genieten van al het lekkers. Wij kunnen diverse kookworkshops op maat en in kerstsferen regelen.
 
Kookworkshops >
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik hier

Pinkpepper.nl

Categories: Hobby | Leisure
Age: 7 until 13 year 14 until 18 year 31 until 64 years

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018