En scoor jij ho-ho-hoger dan je familie?
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Afbeelding
 

Waarom je niet in december jarig wilt zijn

Kaarsjes, een taart, cadeaus en een meerstemmig vals chanson: zo’n jaarlijks verjaardagsfeest is voor iedereen een hoogtepunt. Of niet? Uit onderzoek blijkt dat niet iedere jarige gelijk behandeld wordt: de decemberkindjes komen er maar bekaaid vanaf. Hoe zit dat?

Tussen Sint en kerst vallen
 
 
Afbeelding
 

Dit wil je eigenlijk niet weten over de lintworm

Hij is wel twee meter lang, gaat overal mee naartoe en eet je poep: de lintworm. Deze lange witte wurm kan zomaar in je buik meeliften, zonder dat je daar klachten van hebt. Geen fijn idee, dus hoe weet je of je zo'n buikbewoner aan boord hebt?

Stiekem wil ik het wel weten
 
 
Afbeelding
 

Cursus van Quest: (Nog) beter in bed

Een van onze populairste onlinecursussen is (Nog) beter in bed. Geen wonder. Je vergroot je kennis over de anatomie, opwinding, orgasmes en sleur. Je leert hoe ‘zin krijgen’ werkt. En belangrijk: we geven je handvatten om te praten over wat je wel en niet lekker vindt in bed. Elke les bevat theorie, filmpjes, tips, vragen en opdrachten waarmee je zelf aan de slag kunt. Voor maar € 19,95.

Voor extra zalige feestdagen!
 
 
Afbeelding
 

Van natte neus naar loopneus: kan een hond verkouden zijn?

Midden in het griepseizoen zit de hele familie snotterend op de bank. De papieren zakdoekjes, paracetamolletjes en warme thee zijn niet aan te slepen. Toch is er één gezinslid dat de dans lijkt te ontspringen. Fikkie blijft maar vol energie rondrennen. Hoe kan dat nou? Kunnen honden soms niet verkouden worden?

Zo gezond als een ... hond
 
 
Afbeelding
 

Doe de kerstquiz: hoeveel weet jij van Kerstmis?

Wat is het meest gestreamde kerstlied? En wie speelt de rol van Kevin McAllister in de populaire kerstfilm Home Alone? En hoeveel wijzen waren er volgens de Bijbel aanwezig bij de geboorte van Jezus? Onze kerstquiz barst van de vragen en weetjes over kerst. Gemiddeld hebben mensen de helft van de vragen goed.

Hoe ho-ho-hoog scoor jij?
 
 
Afbeelding
 

Het best gelezen artikel van vorige keer

Zo krijg je de gourmetlucht uit huis

Heb je in de afgelopen dagen gegourmet en hangen er nog steeds vleesluchtjes in huis? Schoonmaaksites geven stapels met tips om die geur weg te krijgen. Maar wat werkt daarvan echt? We vroegen experts om raad.

Niet alleen open deuren