De Snackkoerier
Online versie
Minister ‘verbaasd’ dat KHN coronaregels aanvecht
Minister Ferd Grapperhaus heeft er 'met verbazing kennis van genomen' dat KHN naar de rechter stapt om de coronamaatregelen aan te vechten. Volgens KHN toont het kabinet 'geen enkele medewerking'.
Lees verder >
Horecasluiting kost Coca-Cola ruim kwart van omzet
Coca-Cola heeft in het tweede kwartaal een 28 procent lagere omzet geboekt dan in 2019. Het concern kampte vooral met de gevolgen van horecasluitingen en de annulering van evenementen.
Lees verder >
Financiële ramp: vieringen carnaval onzeker door corona
Carnaval 2021 staat op losse schroeven door het coronavirus. De verwachting is dat grote publieksevenementen in februari niet doorgaan. Een financiële ramp voor cafetaria's en horecazaken.
Lees verder >
Albert Pronk: Helden van de horeca
We hebben allemaal een rolmodel nodig. Een held om tegenop te kijken en van te leren. Belangrijk, want zo blijven we onszelf uitdagen. Voor mij zijn horecaondernemers echte helden.
Lees verder >
Onlinebetaalmiddelen populairder door coronacrisis
Er is meer betaald met onlinebetaalmiddelen zoals iDeal en creditcard sinds de uitbraak van het coronavirus in Nederland. Pin- en contante betalingen daalden.
Lees verder >
Cafetaria Hoogland viert jubileum ondanks coronacrisis
Naast cafetaria's en andere fastservicebedrijven die het zwaar hebben, zijn er ondernemers die zeker niet mogen klagen tijdens de coronacrisis. Cafetaria Hoogland vierde dit jaar het 25-jarig jubileum.
Lees verder >
Frituurolie filteren: frequentie, temperatuur en methoden
Frituurolie filteren is cruciaal om de kwaliteit van je olie op peil te houden en de levensduur te verlengen. Een belangrijke kostenpost voor cafetaria’s. Vijf vragen en de antwoorden.
Lees verder >
Onderzoek naar ijs: mannen bijten, vrouwen likken
Tijdens corona is er meer ijs besteld in Nederland, roomijs is het populairst en in Den Haag wordt het meeste ijs gegeten. Dat blijkt uit onderzoek van Deliveroo. Wat is de populairste smaak?
Lees verder >
Burger King zet koeien op dieet voor minder broeikasgas
Burger King verkoopt in de Verenigde Staten burgers van methaanarm vlees. De koeien gaan in de laatste maanden van hun leven op dieet en stoten daardoor minder broeikasgassen uit.
Lees verder >
Volg ons op sociale media
LinkedIn Facebook Twitter Instagram RSS

Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright