Kies een pakket en profiteer!

6 years ago
  • Html
  • Text
Wordt deze mail niet volledig getoond, klik dan hier
Kies een pakket en profiteer!
Kies een pakket en profiteer!
192TV, Zender van de Maand november
Win de prachtige dubbel DVD Herinnert U Zich Deze Nog?
Met z’n tweetjes naar Parijs?
Cartoon Network 20 jaar!
Kies een pakket en profiteer!

Bij DELTA heb je de keuze uit een uitgebreid televisieaanbod. Kies het pakket dat het beste bij je past. Wat denk je bijvoorbeeld van het nieuwe pakket HBO? Drie zenders met eigenzinnige en grensverleggende films en series. Bent u meer een sportliefhebber, kies dan voor Eredivisie Live of Sport1. Je kunt deze zenders ook samen afnemen door te kiezen voor het Sportpakket. Welk extra pakket u ook kiest, tot en met 30 november a.s. ontvangt u elk extra pakket de eerste twee maanden gratis!

Deel dit artikel:     
Lees meer
 
192TV, Zender van de Maand november

192TV neemt de kijker terug in de tijd met ‘gouwe ouwe' muziek; clips en TV optredens van alle artiesten uit de jaren '50, '60 en '70, afgewisseld met originele jingles uit die tijd. Maar ook de jaren '80, '90 en de hits van de laatste tien jaar komen voorbij op 192TV. Dat dit gewaardeerd wordt blijkt niet alleen uit de constant hoge kijkcijfers maar ook uit de stroom reacties die dagelijks binnenkomen bij het tv-station.

Deel dit artikel:      Zender van de Maand
Win de prachtige dubbel DVD Herinnert U Zich Deze Nog?

Een werkelijk unieke DVD met 40 clips uit de jaren ‘60 en ’70,  zoals die op muziekkanaal 192TV te zien zijn. 192TV geeft deze maand maar liefst 10 exemplaren  weg. Wil je er eentje in huis hebben? Doe dan mee met de prijsvraag!

Deel dit artikel:      Naar de prijsvraag
 
 
Met z’n tweetjes naar Parijs?

Bij het uitzenden van de documentaireserie Métronome, met Nederlandse ondertiteling, geeft TV5MONDE voor 2 personen een weekend Parijs weg. Dit inclusief twee hotelovernachtingen met ontbijt, retourtickets Thalys en metrokaarten. Een grandioze prijs! Wie wil er nu niet naar Parijs? Ga naar de prijsvraag en stuur jouw antwoord in voor 1 december a.s.

Deel dit artikel:      Lees verder
Cartoon Network 20 jaar!
Dit jaar bestaat Cartoon Network 20 jaar en dat moet gevierd worden!  Als eerste 24-uurs cartoonzender in Nederland zendt Cartoon Network al 2 decennia de beste tekenfilms uit voor jong én oud! In november kun je al jouw favoriete cartoonklassiekers terugzien en genieten van gloednieuwe afleveringen van de meest populaire shows op de zender!
Deel dit artikel:      Lees meer
 
Postadres
Postbus 5048
4330 KA Middelburg
Bezoekadres hoofdkantoor
Poelendaelesingel 10
4335 JA Middelburg

Contact
e-mail: ddtv@DELTA.nl
website: www.DELTA.nl/digitaletv

Afmelden | Gegevens wijzigen
© 2012 DELTA. Alle rechten voorbehouden Privacy | Disclaimer

Share this newsletter on

Related newsletters

Delta.nl

Categories: Energy | Energy companies
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

© 2019