Kies je kleur

3 years ago


Text only:

Last van een herfstdipje? Ga voor kleur in huis! Dat doet wonderen voor je humeur én inrichting.Klik hier om de online versie van deze nieuwsbrief te bekijken.#07 Kleur in huis      The bluesLast van een herfstdipje? Ga voor blauw in huis! Blauw – in heel veel tinten – als basiskleur in huis doet meteen iets met je humeur. Wordt éxtra fris wakker of ga voor een stoere woonkamer. Met een beetje blauw is je dag een stuk minder grauw.     Kussen Hanglamp La Cerise Sur Le Gâteau
19,95 Sebra
51,69      Dekbedovertrek Vaas vtwonen
49,98 Bloomingville
55,-      Wonen in zwart-wit Grafisch contrastWit en zwart vullen elkaar aan en versterken elkaar. Denk ook aan het gebruik van letters in alle soorten en maten, het lijnenspel van draadmeubels en kalligrafie.    Opbergmand Stoel House Doctor
9,50 Butik
84,95      Kussen Vaas vtwonen
14,95 House Doctor
21,95      Groen als gras      Als een schilderijTrendkleur dennengroen, de verrassing van het seizoen, combineert mooi met groentinten als petrol, jade en zeegroen. Je maakt het af met stoelen, kussens, en vers groen!    Bank Plaid vtwonen
1299,- Brita Sweden
173,-      Tafel Vaas normann copenhagen
189,- Serax
42,-      We ♥ color   Overal een plant
De kamerplant is niet meer weg te denken uit de woonkamer. Maar waarom zou je je beperken tot één ruimte? De keuken, slaapkamer en zelfs de badkamer zijn uitgelezen plekken voor een Bromelia.
    Kleur aan de muur
Met vastgelegde herinneringen maak je je huis extra persoonlijk. In kleur of zwart-wit, op warm canvas of strak forex; Albelli zorgt ervoor dat jouw favoriete foto straks prachtig aan de muur hangt.
     Lekker wonen...
...dat wil iedereen wel. Het begint bij een goede basis, in combinatie met bijvoorbeeld grijs of pasteltinten. Alle vtwonen basics voor je huis, van kliklaminaat tot behang, koop je vanaf nu bij KARWEI. Dat is mooi handig!
    Douchen in stijl
Kaarsen, een hamamdoek en je favoriete douchegel... Naast de juiste acccessoires heb je ook een fijne douche nodig! De Squaro Infinity douchevloer van Villeroy & Boch is beschikbaar in vijf kleuren. Voor welke ga jij? (adv.)
   volg ons via:Je ontvangt deze nieuwsbrief op newsletter@newslettercollector.com, omdat je je hier voor opgegeven hebt. Wij gaan zeer voorzichtig met je persoonsgegevens om en doen er alles aan om deze gegevens zo goed mogelijk te beschermen. In ons privacy- en cookiebeleid kun je dit nalezen.
Volg ons via: Facebook   
Twitter   
Pinterest   
Google+   
Instagram   
Youtube   | Gegevens wijzigen |
Afmelden nieuwsbrief© 2015 Sanoma Media Netherlands B.V. vtwonen.nl - onderdeel Sanoma Media Netherlands groep

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019