Vlaanderen Departement Departement Cultuur, Jeugd en Media Mail onleesbaar?
Bekijk de online versie
 
 
Nieuwsbrief
van het Departement Cultuur, Jeugd en Media

Donderdag 5 september 2024
 
 

In de kijker

   
 
Kies kleur tegen pesten
Het Vlaams Netwerk Kies Kleur tegen Pesten breidt dit schooljaar zijn campagne uit en roept nu op om een jaar lang kleur te kiezen tegen pesten. De campagne start in september. Zo kunnen scholen en jeugdorganisaties zich een volledig werkjaar inzetten tegen pesten. Kies Kleur tegen Pesten biedt 10 bouwstenen om een actieplan tegen pesten op te maken.
 
Sprekende beelden gezocht

We zoeken recente foto’s die een goed beeld geven van activiteiten in de cultuur-, jeugd- en mediasector. Die foto’s willen we gebruiken in onze externe communicatie. Uiteraard vermelden we steeds de organisatie, activiteit en fotograaf. Heeft jouw organisatie sprekende beelden die we mogen gebruiken? Lees de specificaties en stuur ze naar departement.cjm@vlaanderen.be.

 
Terugblik op het Belgische EU-voorzitterschap
In de eerste helft van 2024 was België voorzitter van de Raad van de Europese Unie. Daarbij was Vlaanderen bevoegd voor de Raden Cultuur (waaronder ook Media valt) en Jeugdzaken. Ons departement speelde een belangrijke rol bij het voorbereiden van die raden en het organiseren van internationale evenementen. We bieden je graag een terugblik op ons Europees succesverhaal.
EU voorzitterschap Departement Cultuur, Jeugd & Media - Foto © Annelien Geenen

 
 

Subsidies

   
 
EERSTVOLGENDE INDIENDATA VOOR DE JEUGDSECTOR
 
 

Events

   
 
24 september: Inspiratiedag over preventie van radicalisering en polarisatie 

Het Agentschap Binnenlands Bestuur organiseert een inspiratienetwerkdag over het Vlaamse beleid ter preventie van gewelddadige radicalisering en schadelijke polarisatie. Het evenement vindt plaats op 24 september in Museum M in Leuven. Jeugdwerkers en beleidsmakers zijn van harte welkom. Schrijf je snel in.
 







This email was sent to newsletter@newslettercollector.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Departement Cultuur, Jeugd en Media · Koning Albert II-laan 15 bus 266 · Brussel 1210 · Belgium