Kijk je mee naar lezing van Marieke Lebbink op 25 oktober lezer?

1 year ago


Text only:

Preview tekst Preview tekst Bekijk de webversie Lekker Leven Tips  

Beste lezer,

De eerste presentatie voor onze Lekker Leven Leden staat gepland op 25 oktober om 20.00u. Omdat we ook jou graag kennis laten maken met deze nieuwe manier van informatie uitwisseling geven we je graag gratis toegang. 

25 oktober 2017, 20.00u - 21.30u: Presentatie van Marieke Lebbink 
PDS en Allergie? Ontdek hoe je kunt leren verteren.
Marieke is orthomoleculair en natuurvoedingsdiëtist (www.lebbink-dietist.nl) en co-auteur van het boek ‘Darmehbo, eet je darmen gezond’

De gezondheid begint in de darm. Maar de darm heeft wel een hele lastige taak. Aan de ene kant moet de darm doorlaatbaar zijn voor de goede stoffen, maar ongewenste stoffen moeten juist tegengehouden worden. Om die taak goed uit te kunnen uitoefenen beschikt je lijf over de darmwand. Tijdens dit webinar leer hoe de darmwand is opgebouwd en wat er anders gaat bij PDS en Allergieën. Je ontvangt tips en trucs hoe je met voeding en leefstijl de darmwand kunt helpen, zodat je ondanks PDS en allergie toch zo goed mogelijk kunt verteren. Het resultaat zal zijn dat je buikklachten afnemen.

Gratis aanmelden kan via: http://allergieacademie.nl/webinars/marieke-lebbink/
Je krijgt na aanmelding vanzelf een email met een link, als je daarom klikt op 25 oktober rond 20.00u zie je Marieke Lebbink vanzelf op je PC verschijnen. 

Wil je meer weten over ons Lekker Leven Lidmaatschap? Kijk dan hier: http://www.allergieplatform.nl/product/lekker-leven-lid/

 

Graag tot snel!
Marloes Collins, namens het team van Allergieplatform.nl 

 

Allergieplatform.nl
Postbus 244
3340 AE H.I. Ambacht
info@allergieplatform.nl

         

stuur deze e-mail door| voeg mij toe aan je adresboekmijn gegevens wijzigen | afmelden nieuwsbriefAllergiesupermarkt.nl

Categories: Health | Welfare
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019