Ontmoet de 21-jarige dame achter hits van o.a. Beyoncé en Meek Mill
Kijk live mee met Bizzey: What Would Jesus Do? in AFAS Live
Bizzey geeft morgen zijn grootste show ooit in AFAS Live: What Would Jesus Do? Speciaal voor dit live spektakel heeft Bizzey ook een hele groep gastartiesten uitgenodigd. Kun je niet bij het concert zijn? Dankzij FunX hoef je niets te missen! Morgen kan je vanaf 20:00 uur live meekijken op FunX.nl en de FunX-app!
Dit is het geheim achter een 67-jarige relatie
Besef, vroeger had je na één date verkering en bleef je forever samen. Nu is er een enorm grijs gebied tussen die eerste date en een officiële relatie. Langdurige relaties lijken zeldzamer te worden, maar deze koppels laten zien hoe je het wél volhoudt.
Cardi B en Bruno Mars releasen romantische track 'Please Me'
Cardi B en Bruno Mars nemen je voor de tweede keer mee terug naar de jaren 90. Na hun catchy Finesse (Remix) is het tijd voor de romantische Please Me. Het is een oldskool R&B-glijder waar je ook in 2019 gewoon lekker op kan gaan. 
Struikelen, knoeien, omstoten... Hoe onhandig ben jij?
Iedereen kent wel iemand die altijd eten morst, zijn telefoon al duizend keer heeft laten vallen en wekelijks zijn sleutels kwijt is. Oftewel: iemand die onhandig is. Nixon ging de straat op in Den Haag om te checken hoe clumsy de Hagenezen zijn.
Nija is de 21-jarige dame achter hits van Beyoncé en Meek Mill
Maak kennis met Nija Charles, de 21-jarige dame achter hits van artiesten als Cardi B, Sean Paul en Chris Brown. Deze getalenteerde vrouw uit New York begon ooit met beats maken op een keyboard, maar werd uiteindelijk een gewilde songwriter. 
Facebook
Instagram
YouTube
snapchat