SMT gaat Britse Volvo-import verzorgen
Bouwmachines.nl Nieuwsbrief
E-mail niet juist weergegeven? Bekijk in de webbrowser.
Bouwmachine.nl

JCB verwerkt elk jaar 35.000 ton staal tot verreikers

(advertorial)

SMT gaat Britse Volvo-import verzorgen

SMT (voorheen Kuiken) heeft het importeurschap van Volvo voor Groot-Brittannië verworven. SMT neemt het importeurschap over van Volvo Construction Equipment Great Britain, dat geleid werd door de fabriek zelf. In de overname zitten de distributierechten van Volvo machines, onderdelen en aftersales in Groot-Brittannië.

Kramer en John Deere gaan samenwerken in landbouw

Kramer, fabrikant van wielladers voor de landbouw, en John Deere gaan samenwerken. John Deere gaat de machines via zijn wereldwijde distributie- en dealernetwerk verkopen. Kramer maakt compacte, vierwielgestuurde wielladers, tele-wielladers en telescoopladers.

Eerste Case CX245D SR graafmachine draait in België

De allereerste nieuwe Case CX245D SR graafmachine draait al in België, bij Terrassement Berger. Dit bouwbedrijf bestelde de machine nog voor de marktintroductie, op aanraden van dealer Dannemark. Terrassement Berger roemt de gebruiksvriendelijkheid, prestaties en productiviteit van de machine, bij een lage cost of ownership.

Heuver importeur Pirelli landbouwbanden

Heuver Bandengroothandel is exclusief importeur geworden van Pirelli landbouwbanden voor de Benelux. De bandenleverancier in Hardenberg mag direct een nieuwe topband van Pirelli in de markt zetten: de PHP.

Vacatures

Sales Engineer Track Systems (Maarheeze)
Account Manager (Asten)
Service monteur (Den Haag)
Service monteur (Gouda)
UITVOERDER CIVIEL (Nieuwveen)

Volg BouwMachines ook op Facebook

Facebook twitter
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.