Wordt deze mailing niet goed getoond, klik hier.
CZ@Home - Alles Kids Theaterspecial
CZatHome Nieuwsbriefheader
Vier het begin van de zomervakantie met CZ@Home!

Een nieuwe reeks afleveringen CZ@Home staat voor je klaar. Een vernieuwd format, dat eens in de drie weken te zien is op de social media kanalen van Culturele Zondagen. Vandaag trappen we af met een aflevering bomvol jeugdtheater: CZ@Home - Alles Kids Theaterspecial!

Kijk en volg CZ@Home:
Instagram
Facebook 
Youtube

Veel kijkplezier! >>>
nijntje op de fiets
Marianne van Houten Credit Willem Schalekamp
foto: Willem Schalekamp
Tijdens deze CZ@Home krijg je een kijkje in de bijzondere wereld van het jeugdtheater. Theatermaakster Marianne van Houten neemt ons mee naar het atelier van Dick Bruna, waar ze nummers zingt uit haar voorstelling 'nijntje op de fiets'.
 >>>
 
Studio Figur
Studio Figur Credit Bart Grietens
foto: Bart Grietens
Studio Figur maakt indrukwekkende poppentheatervoorstellingen. Tijdens CZ@Home geeft het gezelschap meer uitleg over hoe dat precies gaat. Misschien kan je na afloop zelf aan de slag met je eigen poppenvoorstelling!
 >>>
Goeie Ouwe Koeien
GOK

Hoeveel weet jij van de geschiedenis van Utrecht? Of van theater? Er valt zoveel te leren! Hannah van Goeie Ouwe Koeien gaat je elke editie van CZ@Home interessante historische weetjes vertellen. Weet jij bijvoorbeeld hoe mensen vroeger naar het theater gingen? Je komt het te weten in CZ@Home – Alles Kids Theaterspecial!
 >>>
 
Yalla Yalla
Yalla Yalla Credits Tessa van Zaanen
foto: Tessa van Zaanen
Bij CZ@Home krijg je een voorproefje van de  familievoorstelling Hieperdepiep... Amboula! van theatergroep YALLA YALLA! De kinderen bij BSO Ludens in Lunetten werden verrast met deze feestelijke voorstelling. Woensdag 15 juli zie je de hele voorstelling op onze Instagram, Facebook en Youtubepagina.
 >>>
Een paar korte vragen
Heb jij deze editie van CZ@Home gezien? Dan zijn we erg benieuwd naar je mening, om volgende edities weer verder te kunnen ontwikkelen. Het kost slechts twee minuten van je tijd! Vind de vragen hier>>>
UTRECHT marketing pos line RGB dpi
info@culturelezondagen.nl

030 2323080

Uitmail Facebook Uitmail Twitter Uitmail Twitter Youtube
U kunt zich hier afmelden van de mailing.
Stuur deze mailing naar een relatie

www.culturelezondagen.nl

Verzorgd door MailingLijst