Kijk nu online televisie via de pc, tablet of smartphone

6 years ago
  • Html
  • Text
Kijk online tv op uw pc, tablet of smartphone.
Wordt deze mail niet volledig getoond, klik dan hier
Moeders in the spotlight!
Horse & Country TV, paardensport en buitenleven!
Als VIP naar het CHIO Rotterdam?
Moeders in the spotlight op TLC
BabyTV bestaat 10 jaar en is Happy To Be!
Online TV kijken!
Holland Doc 24, wereldgeschiedenis
Horse & Country TV, paardensport en buitenleven!
Horse & Country TV is in mei Zender van de Maand. De zender kent een veelzijdig programmaschema voor de liefhebbers van de paardensport en het buitenleven. Het Nederlandse tv-kanaal combineert ondertitelde,  internationale programma’s zoals sportwedstrijden, programma’s over de country lifestyle en documentaires met lokaal, Nederlandstalig geproduceerde programma’s over de hippische wereld en het boeren- en buitenleven.
Deel dit artikel:     
Lees verder
 
Als VIP naar het CHIO Rotterdam?

Tijdens deze maand, waarin Horse & Country TV Zender van de Maand is, maak je kans op een geweldig VIP-arrangement voor 2 personen bij CHIO Rotterdam. Met het VIP-arrangement heb je voor 2 personen toegang tot de VIP-loge, met een uitstekend uitzicht op de piste (inclusief drankjes, parkeerkaart en programmaboek). Naast deze fantastische hoofdprijs maak je ook kans op DVD’s over de internationale topruiter Carl Hester of het beroemde renpaard Black Caviar. Doe mee!

Deel dit artikel:      Lees meer
Moeders in the spotlight op TLC

TV-zender TLC staat zondag 12 mei geheel in het teken van moeder(dochter)dag. Niet alleen zijn de gehele dag veel moeder-kind programma’s te zien, de zender stelt zich ook open voor mooie, grappige en bijzondere moeder-dochterportretten. TLC roept de jongere, vrouwelijke kijkers op om hun moeder op te geven als allerleukste van allemaal! Door hun leukste foto's in te sturen via http://www.tlc.nl/acties/moederdag , maken de TLC-kijkers kans om op TLC te komen. Op 12 mei, Moederdag zelf, zijn de beste foto's te zien tussen de speciale aangepaste programmering.

Deel dit artikel:      Lees meer
 
 
BabyTV bestaat 10 jaar en is Happy To Be!

Dit jaar bestaat BabyTV 10 jaar en om dit te vieren zendt de televisiezender voor baby’s en peuters een aantal vrolijke filmpjes uit. De Happy to Be-filmpjes van BabyTV zijn leuk en motiverend. Iedere clip heeft een ander muzikaal thema. Van de tango tot de twist en zelfs rap. De lieve karakters van BabyTV dansen er vrolijk op los. Een giraffe doet aan breakdancen, schapen dansen de chachacha en een nijlpaard doet aan ballet. Ook start in mei de nieuwe serie Happy To Be. Via de pagina van BabyTV op Facebook kunnen ouders video’s posten van Happy To Be-kinderen. De leukste video’s worden uitgezonden tijdens deze nieuwe serie op BabyTV (kanaal 252, Pluspakket).

Lees verder
Online TV kijken!
In huis live TV kijken op de PC, laptop, tablet en smartphone? Kijk op www.zeelandnet.nl/tv en/of download de DELTA TV-app voor iPhone, iPad of Android device.
Deel dit artikel:      Lees meer
 
 
Holland Doc 24, wereldgeschiedenis

Dit voorjaar is het precies 65 jaar geleden dat de staat Israëlwerd opgericht. In de themaweek  van 65 jaar Israël(11 t/m 17 mei) zendt Holland Doc 24 documentaires uit over het Midden-Oostenconflict datde gemoederen al jaren bezighoudt. Daarnaast gaat op 15 mei de geschiedenisserie Acient Worlds van start. Deze zesdelige serie neemt je mee langs de oude beschavingen die onze wereld hebben gevormd. Ancient Worlds volgt het spoor terug naar de eerste steden, en staat stil bij de opkomst van handel, oorlog, schrift, religie en koningschap.Holland Doc 24, kanaal 35, Pluspakket.

Lees meer
Postadres
Postbus 5048
4330 KA Middelburg
Bezoekadres hoofdkantoor
Poelendaelesingel 10
4335 JA Middelburg

Contact
e-mail: ddtv@DELTA.nl
website: www.DELTA.nl/digitaletv

Afmelden | Gegevens wijzigen
© 2013 DELTA. Alle rechten voorbehouden Privacy | Disclaimer

Share this newsletter on

Related newsletters

Delta.nl

Categories: Energy | Energy companies
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

© 2019