Vier deals om je niet op te verkijken, let op, deze aanbiedingen zijn geldig t/m 5 april 2022
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
sample
Bekijk de webversie
sample
Foto Video Objectieven Studio Accessoires Tweedehands Sale
sample
 
Kamera Express
sample
KIJKER MANIA
Met een verrekijker zie je meer. Of je nu graag naar de sterren tuurt, vogels spot of naar sportevenementen gaat, de toepassingsmogelijkheden van verrekijkers zijn eindeloos. Er is altijd wel een kijker die aan jouw wensen voldoet. We hebben vier modellen nu extra scherp geprijsd, dus ontdek de wereld vanaf een afstand met deze kwalitatief hoogstaande kijkers voor een zeer aantrekkelijke prijs. Let op! Kijker Mania is geldig t/m 5 april 2022.
 
sample
 
\/
sample
VIER DEALS OM JE
NIET OP TE VERKIJKEN
sample
sample
Bushnell Engage X 10x42
Met de Bushnell Engage X 10X42 heb je een echte kwaliteitskijker in handen. Of je nu mooie wilde vogels spot, op safari bent of een sportwedstrijd bekijkt. Je bent altijd verzekerd van een helder en duidelijk beeld. Stel de kijker in naar jouw ogen, ook als je een bril draagt.
pijltje   Bekijk deal
 
sample
Bresser Wave 10x42 Dakkant Verrekijker Waterproof
Pak je verrekijker en ga op ontdekkingstocht. Spot vogels dankzij de 10x vergroting. Een afstand van 1000 meter lijkt nu nog maar 100 meter. Met de Bresser Wave 10x42 geniet je van heldere beelden in ware kleuren en een overvloed aan details.
pijltje   Bekijk deal
 
sample
Bushnell 8X32 Trophy Green
Zoek je een waterdichte verrekijker met extra grote lenzen? Dan zit je helemaal goed met de Bushnell 8X32 Trophy Green. De met stikstof gevulde verrekijker voorkomt condens op je glazen. Slechte weersvoorspellingen zijn geen reden meer om niet de deur uit te gaan.
pijltje   Bekijk deal
 
sample
Pentax AD 8x36 WP
De Pentax 8x36WP staat bekend om zijn haarscherpe beelden en superieure contrast. De verrekijker beschikt over volledige multi-coated lenzen, inwendige scherpstelling, een focuswiel en twist-up oogschelpen. Met de geoptimaliseerde film-depositie technologie verscherp jij je kijk op de wereld.
pijltje   Bekijk deal
 
sample
\/
sample
 
Kamera Express
sample
ONLINE OUTDOOR DAY
Vandaag is de Online Outdoor Day! Ontdek welke kijker bij jou past of leer meer over jouw oude vertrouwde kijker tijdens webinars van Bresser, Bushnell, Swarovski, Canon, Leica en Zeiss. De basisprincipes worden besproken, nieuwe producten passeren de revue en gepassioneerde gebruikers komen aan het woord.
 
sample
 
\/
sample
ELKE WEEK DE BESTE AANBIEDINGEN
sample
 
Kamera Express
sample
Iedere week hebben wij de beste weekaanbiedingen voor jou opgesteld. Bekijk onze top hieronder, of bekijk alle deals op de pagina.
 
sample
 
sample
sample
sample
DE VOORDELEN VAN
KAMERA EXPRESS
sample
✓   Altijd de scherpste prijzen      ✓   Klantwaardering 9.1      ✓   13 winkels in Nederland en 9 in België     
spacer
Wat vond je van deze e-mail?
++ + --
 
Nog niet uitgelezen?
Al onze acties, kortingen en cashbacks
Bezoek ook onze winkels
Verbeter je skills met onze gratis academy
Werken bij Kamera Express
 

  Logo Kamera Express
facebook instagram youtube
E-mailvoorkeuren     |     Privacy beleid     |     Direct uitschrijven
© Kamera Express 2022