Uitkijken naar een heerlijk voorjaar

Lieve gasten,

Deze week is uw laatste kans om te komen genieten van ons Winter Champagne arrangement met Champagne proeverij in ons wijnproeflokaal! Ondertussen prijken er nieuwe gerechten in ons restaurant die al doen uitkijken naar een heerlijk voorjaar.

Kom genieten van al het moois dat de Veluwe u te bieden heeft. Maak een wandeling of fietstocht in onze omgeving en geniet van de geuren van het jonge groen. Heeft u ook onze mogelijkheden met Pasen al gezien?

Wij hopen u binnenkort weer te verwelkomen!

Met gastvrije groet,
De familie Klosse en Béla Pálma - Hotel Manager
 
Bekijk beschikbaarheid

Gastronomisch genieten met Pasen

Begin uw Paasverblijf met een heerlijke afternoon tea in onze hotelbar. Laat u vervolgens meenemen door onze Hotel Manager voor een wandeling in het omliggende Koninklijke bos en geniet daarna van een gastronomisch 5-gangen Paasdiner. Met een rustgevende overnachting en royaal Paasontbijt met bubbels de volgende ochtend als afsluiting.

Op Paaszaterdag en op zondag Eerste Paasdag serveren wij ook een gastronomische 4-gangen Paaslunch. Op de zondag zou het wel eens kunnen dat de Paashaas een bezoekje komt brengen met iets leuks voor de kinderen. 😊

Het Paas arrangement en de Paaslunch zijn nu te reserveren via onze website en uiteraard ook telefonisch.
Paas arrangement

Exclusieve meetings & events

 
De gastronomische beleving in harmonie met onze omliggende natuur maakt de Echoput ook een inspirerende locatie voor uw board meeting of evenement. Het hotel beschikt over diverse vergader- en diner ruimtes en is ook exclusief af te huren inclusief alle bijhorende faciliteiten.

Bekijk een selectie van de mogelijkheden op onze website of neem telefonisch contact op met Floris van onze afdeling Meetings & Events.


Hotel & Restaurant  |  Meetings & Events  |  Kook & Wijnschool
AMERSFOORTSEWEG 86, 7346 AA HOOG SOEREN (APELDOORN) | 055 519 12 48 | ECHOPUT.NL
        
Copyright © 2023 Hotel Restaurant de Echoput, alle rechten voorbehouden.
Uitschrijven