Canvas

Hallo,

Ook dit najaar hebben we ons aanbod zorgvuldig samengesteld om de kwaliteitminnende kijker te bekoren. Nu online: Het derde seizoen van Killing Eve, waarin de meedogenloze huurmoordenares Villanelle haar gewelddadige leven tracht achter zich te laten nadat ze Eve neerschoot. Maar zal dit haar lukken als blijkt dat niet alles is wat het lijkt?

Canvas Select nodigt je uit voor Benedetta van regisseur Paul Verhoeven, dé schandaalfilm van het Filmfestival van Cannes. Doe mee aan de wedstrijd en maak kans op een duoticket!

 

Killing Eve raast verder 

De award-winnende dramareeks Killing Eve is terug van weggeweest. Canvas presenteert het derde seizoen waarin de twee vrouwen Vilanelle en Eve trachten te leven zonder elkaar. Verwacht je aan verrassende plotwendingen, schokkende sterfgevallen, morbide humor en feilloze vertolkingen.

Bekijk Killing Eve integraal via VRT NU 
 

Line of duty: seizoen 4

Wanneer DCI Roz Huntley een seriemoordenaar arresteert, waarschuwt de forensisch hoofdinspecteur het anti-corruptieteam voor een mogelijke gerechtelijke dwaling. Negeert Roz forensisch bewijs dat de onschuld van de jongeman zou kunnen bewijzen?

Kijk vanavond om 20u40 op Canvas en integraal via VRT NU 
 
advertentie

Proef nog snel van deze toptitels

My brilliant friend

 
Bekijk hier het eerste seizoen 
 

The dying detective

 
Bekijk hier het eerste seizoen 
 

The handmaid’s tale

 
Bekijk hier het tweede seizoen 
 

Win filmtickets voor Benedetta

De jonge Benedetta leidt een godvruchtig leven in het klooster van Pescia. Wanneer ze beweert dat ze Jezus kan zien en zich bovendien laat verleiden door een novice, staat de kloostergemeenschap in rep en roer. Zijn haar visioenen echt of houdt Benedetta iedereen voor de gek? Kom op dinsdag 14 september naar Studio Skoop in Gent. 

Waag hier je kans 
Ga naar canvas.be
Facebook   Youtube   Instagram   Twitter