Een lekker eigenwijze week vol leuks bij de OBA

OBA Algemeen logo Webversie
 
Kinderboekenweek vier je bij de OBA
Het thema van de 70ste Kinderboekenweek is: ‘Lekker eigenwijs!’. Kinderboeken zitten namelijk vol met sterke personages die laten zien hoe leuk het eigenlijk is om lekker te doen wat je zelf wilt. Er is in elk geval genoeg te kiezen bij de OBA. Van speurtochten in de OBA tot VR wandelingen door de stad in het jaar 2046. Van knusse voorleesuurtjes tot muzikale verhalen. Kinderboekenweek vier je bij de OBA!
 
 
Plakken, zagen, boren
Dit spektakel wil je niet missen! Een klusworkshop én een dansvoorstelling waarin jij meespeelt en niet meer wil ophouden met karweitjes opknappen. Bout! is een familievoorstelling voor eigenwijze kluskinderen én hun ouders.
 
 
Donnie, lekker eigenwijs
Donnie houdt van gamen, voetballen en skaten. Maar het allerliefste draagt hij prinsessenjurken. Een muzikale voorstelling over diversiteit, inclusiviteit en de dingen op je eigen wijze doen! Kom luisteren en dansen. En trek vooral je favoriete kledingstuk aan.
Eigenwijs katje
We sluiten de Kinderboekenweek dit jaar af met een spectaculair kindervertelconcert. Een verteller, een live poppenspeler en animator én 50 muzikanten voeren je mee in het sprookjesachtige verhaal van De Gelaarsde Kat.
 
 
3 keer lekker eigenwijs!
 
 
Pippi Langkous
Als iemand eigenwijs is, is het Pippi wel. Met haar stijve vlechtjes, vreemde jurken en veel te grote schoenen. Voor de kinderen in de buurt is Pippi de sterkste, de stoutste, maar ook de meest avontuurlijke vriendin.
De NEEhoorn
In het Hartenwoud wordt op een dag een eenhoorn geboren die niks wil en op alles 'nee' zegt. Zijn familie noemt hem dan maar de neehoorn. Hij besluit weg te lopen en ontmoet een net zo eigenwijze wasbeer en prinses. 
Dappere ridster
Op haar fiets racet deze dappere ridster door de stad om anderen te helpen. Niet met spierballen, maar met moed en verstand. Ze brengt de verliefde bakker en fietsenmaker bij elkaar en vangt ze een ontsnapte leeuw.
 
 
Gratis OBA pas?
Tijdens de Kinderboekenweek is het OBA-Jeugdlidmaatschap helemaal gratis! Net als alle andere dagen in het jaar. Maar juist nú extra leuk. Loop binnen bij de OBA-vestiging in je buurt, of regel het snel online.
📚 Leen boeken, tijdschriften, luisterboeken en meer. Boetevrij!
✔️ Alle activiteiten in de OBA zijn gratis of met 50% korting te bezoeken.
 
 
Voorleesfeest
Kom je luisteren naar lekkere eigenwijze voorleesverhalen? Tijdens de Kinderboekenweek wordt er extra veel en extra feestelijk voorgelezen in álle vestigingen van de OBA. Met je kleren achterstevoren en je sokken op je oren, iedereen is welkom!
 
 
Agenda
Mijn bibliotheek
Veelgestelde vragen
  Chat met ons via:
Onze contactpagina
  Je kunt ons ook bereiken via:
telefoon icoon  klantenservice@oba.nl
telefoon icoon  020-523 0900
Volg ons op social media
youtube icon   twitter icon   facebook icon   instagram   linkedin icon
Download de OBA-app
appstore icon googleplay icon
Deze mail is verzonden door de OBA

Afmelden | Gegevens wijzigen