Dit jaar is het thema van de Kinderboekenweek ‘Bij mij thuis’. En het leuke is, je kunt nu vanaf woensdag 7 juni 10.00 uur - al tickets reserveren voor twee bijzonder leuke activiteiten. Maak je van de bieb je thuis en blijf je ook slapen 😊? 

S
 
 
De moeder van Pats woonde alleen in een huisje. Als ze verliefd wordt komt er een man bij, maar dan komt ook tante Kee en daarna Berend Botje in huis! Het huis wordt steeds groter. Waar houdt dit op? Kom naar de voorstelling om te zien hoe dit afloopt.  

'Mijn huis is jouw huis' is het prentenboek van de Kinderboekenweek 2023, gemaakt door tweevoudig Gouden Penseelwinnaar Yvonne Jagtenberg. De voostelling van Klein Amsterdam Producties gaat deze dag in première, reken dus op een feestelijke ontvangst. Yvonne Jagtenberg zal ook aanwezig zijn én signeren. 

woensdag 4 oktober | Bibliotheek Neude | 15.30 – 16.10 uur
 
Reserveer je ticket   S
 
S
 

Kom luisteren naar grappige, griezelige, spannende en ontroerende poëzie, spoken word en muziek tijdens de Kindernacht van de Poëzie. Helemaal in thema van ‘Bij mij thuis’. Trek je leukste huispak aan voor een geweldig programma, met o.a. Tjitske Jansen, Erik van Os, Najiba Abdellaoui en Iven Cudogham. 

Na alle spetterende optredens mag je je eigen tent versieren, zodat je je helemaal thuis voelt. Ontdek vervolgens de bieb met de huismeester, ga aan de slag in het lichtgevende biebatelier, speel verstoppertje of dans tussen de boeken. Ben je moe? Luister dan bij het haardvuur naar een mooi bedtijdverhaal. 

In de ochtend wordt de Kinderboekenweekkrant bij je tent bezorgd en staat er een lekker ontbijtje voor je klaar. Je kan de Kindernacht ook bezoeken zonder te blijven slapen! 

vrijdag 6 oktober | Bibliotheek Neude | 19.30 - 20.45 uur 
Blijf je slapen? Dan ben je welkom vanaf 18.30 tot 09.00 uur de volgende ochtend 

In samenwerking met ILFU. 
Foto's: © Michael Kooren

 
Lees meer en reserveer snel je tickets    S
S
 
Leen   S
 
Leen   S
Leen   S
 
Leen   S
S
Website
Collectie 0-6 jr.
Collectie 6-9 jr.
Collectie 9-12 jr.
Contact
 
 
Positief   Negatief
 
S
 
fb   tw   insta   insta
 
S
open