de Bibliotheek Eemland
 
 
 
 
Kinderboekenweek   |   Agenda   |   Mijn menu
 
De Kinderboekenweek komt eraan!
 
Begin oktober is de Kinderboekenweek weer. Dit jaar heeft deze feestelijke week het thema 'Bij mij thuis'. Hoe is het bij jou thuis? Wat maakt jouw huis een thuis? Bij iedereen is het thuis anders. We kunnen zo veel van elkaar leren, lees mee!

Activiteiten in de Bibliotheek
Tijdens de Kinderboekenweek hebben we heel wat activiteiten in de Bibliotheek.
 
Bekijk het hele programma   S
Pubquizstrijd033 - Kaartverkoop is gestart
 
We mogen weer! De grote hal van de Bibliotheek het Eemhuis wordt op 10 en 11 november omgetoverd tot de grootste pub van Amersfoort voor de Pubquizstrijd033! Altijd al bier willen drinken in de Bibliotheek? En je kennis willen testen? Ga dan de strijd aan tijdens deze legendarische pubquiz! Een tafel kost €50 (max. 5 personen). Wacht niet te lang, want vorige keren was het snel uitverkocht!
 
Kaartje kopen   S
 
Snap je kat - Dierendaglezing
Katten kennen maar liefst honderd ‘woorden’ om met ons te praten. Wie de moeite neemt om écht naar katten te luisteren, ontdekt dat ze veel meer te vertellen hebben dan ‘geef me iets te eten’. Schrijfster Hanny Roskamp, WIJ KATTEN, geeft een lezing met tips om jouw kat beter te begrijpen en gedragsproblemen te verminderen. Een leerzame én grappige avond. Kaartjes zijn €2,50.
 
Kaartje kopen   S
 
 
Positief   Negatief
 
S
 
fb   tw   insta   insta
 
S
open