de Bibliotheek Eemland
 
 
 
 
Kinderboekenweek   |   Cadeaubon   |   Agenda   |   Mijn menu
 
Kom lekker eigenwijs zijn tijdens de Kinderboekenweek!
 
Kinderboeken zitten vol met sterke personages die laten zien hoe leuk het eigenlijk is om lekker te doen wat je zelf wilt. Daarom is het thema van de Kinderboekenweek dit jaar: ‘Lekker eigenwijs!’.

Kinderboekenfestival
Tijdens de Kinderboekenweek vieren we weer hét Kinderboekenfestival. Kom zondag 13 oktober naar de Bibliotheek het Eemhuis voor te gekke voorstellingen, interessante optredens van bekende kinderboekenschrijvers, spannende speurtochten, creatieve workshops en nog veel meer. 

Voorleesfeestjes

In al onze vestigingen lezen we voor uit Frank en Bert op de fiets. Daarna gaan we knutselen.

Speurtocht met de Biebrebel
Ga op zoek naar de 10 stickers van de Biebrebel in de Bibliotheek en los de puzzel op! Het zoekformulier haal je op bij de balie.

Biebrebellenspel
Een heel eigenwijs spel, dat je in je eentje kunt spelen of met vrienden. Gratis af te halen in de Bibliotheek, zolang de voorraad strekt.
 
Bekijk het hele programma   S
Delen:  
 
Boeken lenen voor je studie?
Leen wetenschappelijke boeken die je eigen Bibliotheek niet heeft via WorldCat Discovery. Je vindt hier boeken van universiteitsbibliotheken, musea en onderzoeksinstellingen van over de hele wereld. Zoek je boek, stuur een aanvraag in en haal het boek bij jouw favoriete Bibliotheek.
 
Ontdek meer!   S
 
Delen:  
 
Hieperdebieb!
Wist je dat september de maand is met de meeste verjaardagen? Grote kans dus dat jij ook op zoek bent naar een cadeau voor een jarige. Of misschien wel voor jezelf... Wat dacht je van eindeloos veel leesplezier? Je geeft het met een cadeaubon van de Bibliotheek!
 
Bekijk meer   S
 
Delen:  
 
Positief   Negatief
 
S
 
fb   tw   insta   insta
 
S
open