Als u deze nieuwsbrief niet kunt openen, dan kunt u deze ook online bekijken. online bekijken.
Gemeente Aalsmeer
Nieuwsbrief 05 juli 2017

Kinderburgemeester Derek Buikema bij “Bouw een Bootje” geïnstalleerd

Kinderburgemeester Derek Buikema bij “Bouw een Bootje” geïnstalleerd
03-juli-2017 | Kinderburgemeester 2016/2017 Sophie van Raaphorst heeft haar opvolger, de derde kinderburgemeester van Aalsmeer, Derek Buikema officieel geïnstalleerd. Dit gebeurde door het omhangen van de kleurrijke kinderburgemeestersketen, wat Derek deed uitroepen: “Jee, wat is ie zwaar”.
Lees verder >

Feestelijke afsluiting van de Ik Toon maand. Eerste editie ‘Muziek aan de Oever’ groot succes!

04-juli-2017 | Afgelopen donderdag was het zo ver: na maanden van voorbereiding door zowel Cultuurpunt Aalsmeer als het projectkoor-, orkest en solisten, was daar dan eindelijk ‘Muziek aan de Oever’. Dit openluchtconcert werd georganiseerd ter afsluiting van de Ik Toon maand en ter opening van de Westeinder Water Week. Het was de eerste editie, maar het was een ongekend succes
Lees verder >

Website ‘gezondheid in beeld’ gelanceerd!

04-juli-2017 | De website ggdgezondheidinbeeld.nl voor de regio Amstelland gaat vandaag officieel in de lucht. Op de website is gezondheidsinformatie over de inwoners van de Amstelland gemeenten (Aalsmeer, Amstelveen, Diemen, Ouder-Amstel en Uithoorn) te vinden.
Lees verder >

Informatiebijeenkomst Ongestoorde Logistieke Verbinding Greenport Aalsmeer

05-juli-2017 | De afgelopen jaren is gewerkt aan de plannen om de Ongestoorde Logistieke Verbinding (OLV) Greenport Aalsmeer aan te leggen. De provincie Noord-Holland heeft deze plannen uitgewerkt samen met de gemeente Aalsmeer, Royal FloraHolland, de Vervoerregio Amsterdam, de Vereniging voor Groothandelaren in Bloemkwekerijproducten en Green Park Aalsmeer Gebiedsontwikkeling BV.
Lees verder >

Verkennende gesprekken over toekomst Oosteinderweggebied

05-juli-2017 | De gemeente wil graag samen met bewoners, ondernemers en eigenaren in het Oosteinderweggebied een toekomstvisie opstellen. Het gebied wordt globaal begrensd door de Ringvaart, Mr. Jac. Takkade, de Hoge Dijk en Oude Spoordijk. Het doel van deze structuurvisie is om de kwaliteit van natuur en landschap te vergroten en tegelijkertijd bewoners en ondernemers in het gebied een duidelijker perspectief voor de toekomst te bieden.
Lees verder >

Wethouder Verburg bezoekt Zorgcentrum Aelsmeer voor Week van Achtzaamheid

05-juli-2017 | Wethouder Zorg en Welzijn Ad Verburg was op bezoek bij Zorgcentrum Aelsmeer voor de ‘Week voor Achtzaamheid’. Een week waarin allerlei activiteiten worden georganiseerd in het land en dus ook in Aalsmeer. Het doel van deze week is eenzame mensen zich verbonden te laten voelen met de wereld om hen heen. Cijfers (op basis van recente lokale GGD-monitoren) laten zien dat 38% van de Nederlanders te maken heeft met eenzaamheidsgevoelens. Juist met de vakantieperiode voor de boeg, bestaat er een grote kans dat veel mensen alleen achterblijven. Om iedereen hiervan bewust te maken, brengt Stichting Achtzaam mensen samen.
Lees verder >

Samen omgaan met een chronische ziekte

05-juli-2017 | Hoe ga je samen om met een chronische ziekte en wat betekent dit voor jezelf en je partner, hoe neem en houd je samen de regie? Mantelzorg & Meer biedt mantelzorgers en chronisch zieke partners een praktische cursus. Doel: samen het leven aangenamer maken.
Lees verder >

Veilig en verantwoord varen

04-juli-2017 | Met de zomervakantie in zicht is het heerlijk varen en recreëren op onze mooie Westeinderplassen. Helaas vinden regelmatig ongelukken op het water plaats, met name veroorzaakt door onverantwoord gedrag zoals te hard varen en met alcohol op varen. Ook op het water is het van belang dat mensen zich aan de regels houden en hun verantwoordelijkheid nemen.
Lees verder >

Waarschuwing voor blauwalg

30-juni-2017 | Vrijdag 30 juni heeft de provincie Noord-Holland een waarschuwing afgegeven voor blauwalg in de Westeinderplassen ter hoogte van Vrouwentroost.
Lees verder >
Meer nieuws >

Uitgelicht

Digitaal loket

Digitaal loket
Regel uw zaken zelf via het Digitaal loket. Handig, want voor een aantal zaken hoeft u namelijk niet meer langs te komen.
Lees verder >

Bekendmakingen

Hier vindt u informatie over zaken die uw directe leefomgeving aangaan.
Lees verder >

Parkeren

Hier vindt u alle informatie over parkeren in Aalsmeer.
Lees verder >

Sociaal loket

Woont u in Aalsmeer en heeft u hulp of ondersteuning nodig? Meld u bij het Sociaal loket. Hier werken mensen die speciaal zijn opgeleid om u te begeleiden naar de juiste hulp of zorg.
Lees verder >

Twitter

Volg gemeente Aalsmeer op Twitter
Lees verder >

Facebook

Volg gemeente Aalsmeer op Facebook
Lees verder >
Meer nieuws >

Links

> Bezoek en Contact
> Vacatures
> Evenementenkalender
> Gemeenteraad
Deze nieuwsbrief is een publicatie van de Gemeente Aalsmeer. Niets uit deze uitgave mag zonder schriftelijke toestemming worden overgenomen.

Meer nieuws vindt u op de website van de gemeente Aalsmeer: www.aalsmeer.nl/nieuws

U bent als relatie momenteel geabonneerd op deze nieuwsbrief.
Afmelden? Stuur een mail naar nieuwsbrief@aalsmeer.nl.
copyright © 2014 Gemeente Aalsmeer