Bekijk deze e-mail online

Laatste artikelen binnen de thema's Zorg, Overheid & Onderwijs

Schoolkracht

Leraren en schoolleiders moeten de gelegenheid krijgen om te werken aan nieuwe initiatieven om hun school te verbeteren. In aanloop naar een structurele aanpak hiervoor riep het ministerie van OCW de regeling Schoolkracht in het leven. 190 scholen gaan dankzij deze regeling aan de slag met een vernieuwend initiatief, ondersteund door Kennisland en CAOP.

Lees meer

Lessen en inzichten voor een effectievere schuldhulpverlening

Een tot anderhalf miljoen Nederlandse huishoudens hebben risicovolle of problematische schulden. Schuldenproblematiek staat vaak niet op zichzelf, waardoor schuldhulpverlening complex is. Het programma Schouders Eronder heeft als doel het vakmanschap van schuldhulpverleners verder te professionaliseren door het inzetten van leernetwerken en werkplaatsen.

Lees meer
VOLG ONS: 


En natuurlijk op:
www.kl.nl

We ontwerpen samen met de betrokkenen oplossingen voor complexe vraagstukken die iedereen aangaan. We leren mensen zelf vernieuwen. Zo bouwen we aan een lerende samenleving, een kennissamenleving. Doe je met ons mee? Neem voor meer informatie over onze projecten en mogelijkheden om samen te werken contact op via:


info@kl.nl
+31 20 5756720
   
Je hebt je aangemeld voor de KL Update. We sturen je graag de laatste nieuwsberichten, opiniestukken, publicaties, events, projecten en cases binnen de door jou gekozen thema's toe. Dit doen we maximaal één keer per week. We delen je gegevens nooit met derden en je kunt op elk moment gemakkelijk je voorkeuren aanpassen of je afmelden.