Bekijk deze e-mail online

Laatste artikelen binnen de thema's Zorg, Stad & Onderwijs

Sociaal ondernemers werken aan een beter systeem voor mantelzorgers

Op de Dag van de Mantelzorg staan we stil bij het harde en noodzakelijke werk dat de 4,4 miljoen mantelzorgers in Nederland verrichten. In de Social Grow Sessions bundelen tien sociaal ondernemers hun krachten om mantelzorgers te helpen met vernieuwende initiatieven. We stellen ze graag aan je voor.

Lees meer

Ouderenzorg: ervaringen uit twee verschillende continenten

Ephrem Baraki Tesfay is een van de pioniers binnen ons project Leven Lang Leven. Met zijn initiatief Tale Talk heeft hij een plek bemachtigd in het pioniersprogramma van Kennisland, dat maatschappelijke vernieuwers helpt bij het verder ontwikkelen van hun innovaties in de ouderenzorg. Ephrem is niet alleen een bevlogen sociaal ondernemer, hij is ook arts en wetenschapper. En hij heeft ambitieuze ideeën over hoe ons gezondheidszorgsysteem anders kan. In dit artikel vertelt hij over ouderenzorg hier en in Afrika.

Lees meer
VOLG ONS: 


info@kl.nl

+31 20 5756720

En natuurlijk op:
www.kl.nl
   
Je hebt je aangemeld voor de KL Update. We sturen je graag de laatste nieuwsberichten, opiniestukken, publicaties, events, projecten en cases binnen de door jou gekozen thema's toe. Dit doen we maximaal één keer per week. We delen je gegevens nooit met derden en je kunt op elk moment gemakkelijk je voorkeuren aanpassen of je afmelden.