Bekijk deze e-mail online

Laatste artikelen binnen de thema's Zorg, Stad & Onderwijs

Inzichten uit de positieve beweging rondom fijn oud worden

Met de vraag ‘Hoe wil jij fijn oud worden?’ haalde Kennisland begin vorig jaar ideeën voor een toekomstbestendige ouderenzorg op uit alle hoeken van de samenleving met de Leven Lang Leven-challenge. Er bleek een schat aan innovatievermogen te zijn en een heleboel enthousiasme om aan het bestaande systeem te sleutelen. De lessen en inzichten die we in 2020 hebben opgedaan delen we graag met jullie.

Lees meer

Twee directeuren over het ontstaan van de beweging Leven Lang Leven

Voor Leven Lang Leven interviewden we onze eigen Nora van der Linden (directeur en senior adviseur sociale innovatie) en Cyril van Sterkenburg (directeur en creatief strateeg, Vandejong). Ze nemen ons mee in het ontstaan van, de gedachte achter en de doelen van Leven Lang Leven, de beweging voor fijner oud worden en vernieuwing in de ouderenzorg. Ook interessant om te lezen voor de Kennisland-achterban die niet in de zorg werkt.

Lees meer

Vacature: stage bij Kennisland

Regelmatig zijn we op zoek naar versterking. Zo kunnen er bij ons per jaar ongeveer zes stagiair(e)s aan de slag. KL biedt een uitdagende werkomgeving, eigen verantwoordelijkheid en volop kansen om je verder te ontwikkelen. Wil je graag stage lopen en tegelijkertijd werken aan maatschappelijke vooruitgang? Dan is Kennisland een perfecte omgeving om veel te leren.

Lees meer
VOLG ONS: 


En natuurlijk op:
www.kl.nl

We ontwerpen samen met de betrokkenen oplossingen voor complexe vraagstukken die iedereen aangaan. We leren mensen zelf vernieuwen. Zo bouwen we aan een lerende samenleving, een kennissamenleving. Doe je met ons mee? Neem voor meer informatie over onze projecten en mogelijkheden om samen te werken contact op via:


info@kl.nl
+31 20 5756720
   
Je hebt je aangemeld voor de KL Update. We sturen je graag de laatste nieuwsberichten, opiniestukken, publicaties, events, projecten en cases binnen de door jou gekozen thema's toe. Dit doen we maximaal één keer per week. We delen je gegevens nooit met derden en je kunt op elk moment gemakkelijk je voorkeuren aanpassen of je afmelden.