Bekijk deze e-mail online

Laatste artikelen binnen de thema's
Zorg, Overheid in transitie en Onderwijs & jeugd

‘Samen & Anders’ de ouderenzorg van morgen onderzoeken met een serious game

Kennisland maakt in opdracht van de Noord Nederlandse Coöperatie van Zorgorganisaties (NNCZ) een serious game. We willen met deze game een dialoog in gang zetten tussen burgers, professionals, omwonenden en andere betrokkenen over de toekomst van de ouderenzorg in Drenthe. Hoe kan de regio de kracht van de lokale gemeenschap beter benutten? En hoe zijn rollen en verantwoordelijkheden verdeeld?

Lees meer

Zonneparking Heemstede: een participatieproces

De gemeente Heemstede wil samen met omwonenden, verenigingen en bedrijven een plan maken voor het opwekken van zonne-energie met zonnepanelen op het parkeerterrein van sportpark Groenendaal. Daar kan de buurt van profiteren, zeker als het ook nog eens een fijne plek wordt. Samen met What Design Can Do begeleiden we het participatieproces om tot een scenario voor de zonneparking te komen waar Heemstedenaren trots op zijn.

Lees meer
VOLG ONS: 


En natuurlijk op:
www.kl.nl

We ontwerpen samen met de betrokkenen oplossingen voor complexe vraagstukken die iedereen aangaan.
Dat is wat wij verstaan onder sociale innovatieWe leren mensen zelf vernieuwen. Zo bouwen we aan een lerende samenleving, een kennissamenleving. Doe je met ons mee? Neem voor meer informatie over onze projecten en mogelijkheden om samen te werken contact op via:

info@kl.nl
+31 20 5756720
   
Je hebt je aangemeld voor de KL Update. We sturen je graag de laatste nieuwsberichten, opiniestukken, publicaties, events, projecten en cases binnen de door jou gekozen thema's toe. Dit doen we maximaal één keer per week. We delen je gegevens nooit met derden en je kunt op elk moment gemakkelijk je voorkeuren aanpassen of je afmelden.
</