Bekijk deze e-mail online

Laatste artikelen binnen de thema's
Zorg, Overheid in transitie en Onderwijs & jeugd

Nora van der Linden vertrekt bij Kennisland

“Directeur zijn van Kennisland is misschien wel de leukste baan die er is.” Maar voor vernieuwing is ook verandering nodig. Na twaalf jaar Kennisland, waarvan zes jaar in de rol van directeur, heeft Nora haar vertrek aangekondigd. We gaan haar enorm missen, en kijken tegelijkertijd uit naar wat nieuw leiderschap Kennisland kan brengen.

Lees meer

Kennisland zoekt directeur (m/v/x)

Wie er het dichtst op zit, weet er het meeste van. Daarom ontwerpen we samen met de betrokkenen oplossingen voor complexe maatschappelijke vraagstukken: van bewoners, jongeren, leraren en verpleegkundigen, tot wetenschappers, ambtenaren en beleidsmakers. Samen met hen leren en experimenteren we om tot toekomstbestendige, positieve verandering te komen waar de hele samenleving van profiteert, in plaats van alleen de happy few. Wil jij Kennislands directeur worden? Reageer dan op deze vacature!

Lees meer

Gezocht: Stagiair (m/v/x)

Wil jij leren hoe je maatschappelijke vraagstukken van alle kanten aanpakt? Kom bij ons stage lopen en werk mee aan een sociale, lerende, inclusieve en duurzame samenleving. We maken waar wat we uitdragen, daarom doen we alles samen met de mensen die het dichtst op het vraagstuk zitten: van bewoners, jongeren, leraren en verpleegkundigen, tot wetenschappers, ambtenaren en beleidsmakers. Samen met hen leren en experimenteren we om tot toekomstbestendige, positieve verandering te komen waar de hele samenleving van profiteert, in plaats van alleen de happy few. Spreekt dit je aan? Reageer dan op deze vacature!

Lees meer
VOLG ONS: 


En natuurlijk op:
www.kl.nl

We ontwerpen samen met de betrokkenen oplossingen voor complexe vraagstukken die iedereen aangaan.
Dat is wat wij verstaan onder sociale innovatieWe leren mensen zelf vernieuwen. Zo bouwen we aan een lerende samenleving, een kennissamenleving. Doe je met ons mee? Neem voor meer informatie over onze projecten en mogelijkheden om samen te werken contact op via:

info@kl.nl
+31 20 5756720
   
Je hebt je aangemeld voor de KL Update. We sturen je graag de laatste nieuwsberichten, opiniestukken, publicaties, events, projecten en cases binnen de door jou gekozen thema's toe. Dit doen we maximaal één keer per week. We delen je gegevens nooit met derden en je kunt op elk moment gemakkelijk je voorkeuren aanpassen of je afmelden.