Bekijk deze e-mail online

Laatste artikelen binnen de thema's
Zorg, Overheid in transitie en Onderwijs & jeugd

Nieuwe campagne ‘van Hoe? naar Zo!’ toont kansen van energietransitie

De klimaatcrisis en de noodzaak om op korte termijn volledig over te stappen op duurzame energiebronnen stelt Nederland voor een enorme opgave. De Noord-Hollandse Energie Regio start daarom een nieuwe campagne om inwoners en bedrijven te enthousiasmeren voor en te betrekken bij de energietransitie, gebaseerd op ontwerpend onderzoek van Kennisland in samenwerking met What Design Can do. In eerste instantie in Noord-Holland maar bij succes mogelijk in heel Nederland. Lees meer over de campagne en het onderzoek.

Lees meer

Terugblik KL Brouwerij #1 ’De betrokken buurt’

Twee weken geleden vond de allereerste KL Brouwerij plaats, een bruisende bijeenkomst om samen nieuwe ideeën te bedenken voor de samenleving. Het thema van de middag was ‘De betrokken buurt’, over het betrekken van buurtgenoten bij het oplossen van maatschappelijke uitdagingen. De deelnemers gingen enthousiast en vol energie aan de slag met elkaar en met een speciale editie van het samenspel ‘Buurtgenoten’ over onze eigen buurt: de Oostelijke Eilanden in Amsterdam. Bekijk ook de foto's!

Lees meer
VOLG ONS: 


En natuurlijk op:
www.kl.nl

We ontwerpen samen met de betrokkenen oplossingen voor complexe vraagstukken die iedereen aangaan.
Dat is wat wij verstaan onder sociale innovatieWe leren mensen zelf vernieuwen. Zo bouwen we aan een lerende samenleving, een kennissamenleving. Doe je met ons mee? Neem voor meer informatie over onze projecten en mogelijkheden om samen te werken contact op via:

info@kl.nl
+31 20 5756720

Kennisland is onderdeel van Stichting CAOP
   
Je hebt je aangemeld voor de KL Update. We sturen je graag de laatste nieuwsberichten, opiniestukken, publicaties, events, projecten en cases binnen de door jou gekozen thema's toe. Dit doen we maximaal één keer per week. We delen je gegevens nooit met derden en je kunt op elk moment gemakkelijk je voorkeuren aanpassen of je afmelden.