Bekijk deze e-mail online

Laatste artikelen binnen de thema's
Zorg, Overheid in transitie en Onderwijs & jeugd

Pilot Onderwijstijd: tijd en ruimte voor leraren

Ruim 140 scholen in het voortgezet onderwijs staan in de startblokken om de komende 2 schooljaren uit te zoeken wat het betekent om minder lesuren aan te bieden door onderwijstijd anders in te richten. Leraren kunnen zo meer uren besteden aan lesvoorbereiding en/of ontwikkeltijd. Kennisland is kwartiermaker.

Lees meer

Week van de Mentale Gezondheid van start

Kennisland ondersteunt samen met Alles is Gezondheid de landelijke beweging voor mentale gezondheid onder de noemer ‘Missie Mentaal’. We verbinden de kennis, ervaring en vaardigheden van organisaties en personen die zich hier al mee bezighouden. Lees meer over de Week van de Mentale Gezondheid die vanaf maandag 3 juni van start gaat.

Lees meer
VOLG ONS: 


En natuurlijk op:
www.kl.nl

We ontwerpen samen met de betrokkenen oplossingen voor complexe vraagstukken die iedereen aangaan.
Dat is wat wij verstaan onder sociale innovatieWe leren mensen zelf vernieuwen. Zo bouwen we aan een lerende samenleving, een kennissamenleving. Doe je met ons mee? Neem voor meer informatie over onze projecten en mogelijkheden om samen te werken contact op via:

info@kl.nl
+31 20 5756720

Kennisland is onderdeel van Stichting CAOP
   
Je hebt je aangemeld voor de KL Update. We sturen je graag de laatste nieuwsberichten, opiniestukken, publicaties, events, projecten en cases binnen de door jou gekozen thema's toe. Dit doen we maximaal één keer per week. We delen je gegevens nooit met derden en je kunt op elk moment gemakkelijk je voorkeuren aanpassen of je afmelden.