Inspiratie voor een reislustig 2023.

Fijne feestdagen!

Nieuwsgierig, reislustig en kwaliteitsbewust.

Toeval of niet, als CEO van Doets Reizen word ik precies door diezelfde eigenschappen gedreven! Om 2023 zo ideeënrijk mogelijk te beginnen deel ik een aantal persoonlijke reissuggesties van (soms nieuwe) bestemmingen waar ik de afgelopen periode naartoe ben geweest. En die er wat mij betreft uitspringen. Hopelijk doen deze suggesties (en de bijbehorende blogs) hun werk door je voor het nieuwe jaar van verse inspiratie te voorzien.

Mijn persoonlijke reistips voor 2023

Ontmoeting met de hele wereld! 
Op de Lofoten kom je ‘de hele wereld tegen’. Dankzij de diversiteit aan spectaculaire landschappen kun je jezelf in Yukon, Montana, Yosemite, Maine en New Foundland wanen. En dat op iets meer dan twee uur vliegen van Schiphol.
Lees mijn blog over de Lofoten
‘Puurste’ bestemming op aarde
Wie op Fogo Island geweest is, is voorgoed een ander mens. Te midden van baaien, ijsschotsen, ongerepte natuur en onmetelijke hoeveelheden zeevis word je onherstelbaar ‘aangeraakt’.
Blog over Fogo Island Inn
Swingende stad die vergeten wordt! 
In het rijtje New York, LA en San Francisco hoort de laatste jaren zeker… Chicago. Cultuur, architectuur, wervelende jazzclubs en culinaire verwennerij.
Blog over Chicago
Betoverende ijsdiamanten
IJsland is ruig, onstuimig, maar ook vol gerieflijke spa’s en wellnesshotels. Als je op het strand ineens een verzameling ijsdiamanten tegenkomt raak je op slag betoverd.
Lees mijn blog over IJsland
De zachte 'touch'van de tropen 
Maui is het meest harmonische eiland van Hawaii. De stranden, koraalriffen, lavarotsen en reuzenvarens zijn een lust voor het oog, evenals de bloemenrijkdom met maar liefst zeventig (!) kleuren groen.
Blog over Hawaii
Luxe woestijn sensaties
Samen met mijn man en twee tieners verbleven wij in het super luxe Amangiri Resort bij Page in Zuidwest Amerika. Vanuit deze bijzondere plek in de woestijn maakten we dagtripjes.
Lees mijn blog over Zuidwest Amerika
Adviesgesprek bij Doets Reizen
Kom langs op afspraak en ontvang persoonlijke reisadvies. Op gepaste afstand geven wij jou het meest persoonlijke reisadvies mogelijk.
Plan hier een afspraak
Doets Digi Date
Vanuit je eigen luie stoel persoonlijk reisadvies? Via een videobel-gesprek ontvang jij het beste reisadvies op maat en een vrijblijvende offerte.
Schrijf je in voor een Doets Digi Date
Meer grip op de planeet
Dankzij Milieu Centraal kunnen we op onze site nu een CO2-meter aanbieden, die jou voor elke reis eerlijke en betrouwbare informatie geeft over jouw uitstoot. Zowel de dataverwerking als de rekentool van deze CO2-meter zijn goedgekeurd door de kritische consumentenorganisatie Milieu Centraal.
Meer informatie over de CO2-meter
Verduurzaming luchtvaart
Als partner van United Airlines dragen we bij aan hun ambitieuze doelen op het gebied van duurzaamheid. Zo wordt er bij United keihard gewerkt aan het dichterbij brengen van elektrisch vliegen en bouwen ze een eigen raffinaderij voor duurzame kerosine. Meer informatie.
Nieuwe gebieden ontdekken…

Dát is wat Doets Reizen – en jou hopelijk ook – reikhalzend doet uitkijken naar 2023. De grootste inspiratiebron van onze reishonger zijn jullie, onze klanten. Elk jaar mogen we weer talloze mailtjes, foto’s, brieven, kaarten en appjes ontvangen waarin enthousiast wordt beschreven en getoond hoezeer jullie het op vakantie naar de zin hebben.
 
Dáár-doen-we-het-voor!
Bekijk het 2023 reisaanbod
We sluiten af met jouw geweldig fijne feestdagen toe te wensen en een jaar vol nieuwe ontdekkingen!
 
Elske Doets

CEO Doets Reizen
Facebook
Link
YouTube
Email
Copyright © 2022 Doets Reizen, All rights reserved.

Je ontvangt deze nieuwsbrief van Doets Reizen.

Afmelden voor toekomstige berichten.

Â