Buitenkleed onder €150 | 10x hemelse hangmatten | Bloempotten met korting
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
vtwonen.nl
 
 
 
Alles voor de tuin
Is jouw tuin al zomerproof? Maak je klaar voor het buitenseizoen en shop nog snel mooie tuinmeubels, vuurkorven voor extra sfeer, handige opbergers voor de tuinkussens en nog veel meer. Hier vind je alles voor jouw tuin of balkon.
 
 
 
 
 
 
Buitenkleden tot € 150
Een buitenkleed is het ideale item om je terras een huiselijke sfeer en gezelligheid te geven. Verberg de betonnen vloer of grauwe stoeptegels met deze knapperds tot € 150,-.
 
 
 
Een zomerklaar huis met een budget van € 500
Wil je tijdens de warme dagen een beetje verkoeling en niet hele nachten wakker liggen van een muggenplaag? Met een budget van € 500 maak je de woning helemaal zomerklaar.
 
 
 
On-trend sierkussens
De makkelijkste manier om nieuwe trends in huis te halen is met sierkussens. Wissel de kussens om voor schaakbordpatronen of dé zomerkleur van 2024: oranje. Et voila, ben je helemaal on-trend!
 
 
 
10x hemelse hangmatten
Op lome zomerdagen is een hangmat de ultieme luierplek. Van vlugge powernap tot goede middagdut: deze hemelse hangmatten laten je zweven op de zomerbries.
 
 
 
Tuinsets
Niets zo fijn als je eigen plek om buiten te vertoeven. Daar hoort een goede zitplek én tafel bij. Of je nu een weiland hebt als achtertuin of een knus balkon: deze tuinsets passen in elke buitenruimte.
 
 
 
Top 10 populairste wandlampen
Wandlampen zijn handig en kunnen dé sfeermaker in een ruimte zijn. Of je nu kiest voor bohemian rotan of hotel-chic goud, deze populaire toppers zetten het interieur in de spotlights.
 
 
Wat vind je van deze mail?
 
Leuk
Leuk
Kan beter
Kan beter
 
 
volg vtwonen ook via:
 
       
 
 
newsletter@newslettercollector.com | wijzig voorkeuren | afmelden
 
© 2024 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden
privacy- en cookiebeleid