pict
pict
Nieuwsbrief
donderdag 30 juni 2016

Klanttevredenheid over facilitair bedrijf in de zorg daalt

pict
De klanttevredenheid over het facilitair bedrijf en de facilitaire diensten die worden geleverd in kantoren, zorg en onderwijs als geheel, blijft in 2016 stabiel op een 7,2. De klanttevredenheid in de zorg daalt echter.
Lees verder

Philadelphia helpt cliënten aan werk bij leveranciers

pict
De afdeling Inkoop van Stichting Philadelphia gaat sociaal ondernemen door cliënten met een verstandelijke beperking aan werk te helpen. Dat wordt gedaan door cliënten actief te koppelen aan de leveranciers van de landelijke zorgorganisatie.
Lees verder
(advertorial)

Kom naar het Mobile Healthcare Event!

pict
Mobile Healthcare is het grootste BeNeLux congres over mHealth. Op dit event ontmoeten meer dan 650 spelers uit de mHealth value chain elkaar. Exclusief op Mobile Healthcare: aanbieding eHealth monitor aan Edith Schippers, workshop met John Mattison van Kaiser Permanente USA en veel meer. Ook is Mobile Healthcare GRATIS* toegankelijk en incl. 5 ABAN punten.

Isala en Zilveren Kruis sluiten meerjarencontract

pict
Het Isala ziekenhuis en Zilveren Kruis hebben een driejarig contract getekend dat de levering en betaling van de zorg voor de komende drie jaar vastlegt. De zorgverzekeraar sluit voor het eerst een meerjarencontract af met een ziekenhuis waarbij de hele zorgketen wordt meegenomen.
Lees verder

Meeste facilitaire organisaties actief bezig met Participatiewet

pict
Meer dan de helft van de facilitaire organisaties van zorginstellingen heeft minimaal 1 medewerker in dienst op basis van de Participatiewet. Bij 9% van de facilitaire afdelingen zijn zelfs 10 of meer medewerkers met een arbeidsbeperking aan het werk.
Lees verder

Jongerenhospice Xenia wint Hedy d’Ancona-prijs

pict
Het eerste jongerenhospice van Nederland, Xenia, heeft de Hedy d'Ancona-prijs gewonnen voor het "vriendelijke en intieme onderkomen dat ernstig zieke jongeren een plek middenin de samenleving biedt". De prijs voor voorbeeldstellende zorggebouwen kreeg Xenia op 20 juni uitgereikt.
Lees verder

Nieuw onderhoudscontract voor 13 zorggebouwen via ‘best value ‘

pict
Vastgoedeigenaar Domesta heeft met Strukton Worksphere nieuwe onderhoudscontracten afgesloten voor dertien zorggebouwen, die Domesta verhuurt aan Treant Zorggroep, Promens Care en Zorggroep Tangenborgh.
Lees verder

Agenda

Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer - 14, 15 en 16 september
(advertorial)

Focus op Kleinschalig wonen

pict
Heeft kleinschalig wonen en kleinschalige zorg de toekomst? Volgens staatssecretaris Martin van Rijn en velen met hem wel. Tijdens het symposium Focus op Kleinschalig wonen delen deskundigen hun kennis en ervaringen op dit gebied, onder meer rond vraagstukken als financiering, personeel en organisatie, eten en drinken, voedselveiligheid en ambiance. Lees meer.

Partners

partners partners partners partners partners pict
pict
 
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.