Zoek de koekoek | Wat betekent Ijsheiligen? | Fotowedstrijd april: de opvallers
MAAI MEI NIET

MAAI MEI NIET

Zo simpel tover je jouw gazon om tot bijenparadijs >>
Roots
11 - 14 MEI
IJSHEILIGEN: WAT BETEKENT DAT?

Het is de periode van de IJsheiligen, al zou je dat bijna vergeten met deze temperaturen. Hoe zat het ook alweer met IJsheiligen? En waar komt de naam vandaan?
Foto: Joke Dingelhoff

Roots
WEER IN HET LAND
ZOEK DE KOEKOEK

De koekoek is terug. De mannetjes laten zich nu luid en duidelijk horen. Het vrouwtje is veel moeilijker te vinden. Hoe krijg je überhaupt een koekoek te zien?
Foto: iStock

Roots
FOTO VD MAAND APRIL
DEZE PLAATJES VIELEN OP

Het thema van de Roots Foto van de Maand april wedstrijd was Reigers. Roots fotografie-redacteur René Alblas selecteerde tien beelden die nét niet in het blad terechtkwamen maar wel een beetje extra aandacht verdienen. Hij geeft er kort commentaar bij.
Foto: Cynthia Verbruggen

Roots
6 FEITEN
VERRASSENDE WEETJES OVER DE KLAPROOS

De felrode stipjes zijn weer volop te zien in de bermen en op de akkers. Ze leven snel en intensief, én vlinders moeten er niets van hebben: alles over de klaproos in zes feiten.
Foto: Martine Lambrechts

Roots
De mooiste wandelroutes door nationale parken ontdekken?

Van de Grote Peel en de Maasduinen tot de Weerribben en Schiermonnikoog: de zesde Roots Wandelgids voert je door de prachtigste nationale parken van Nederland. Een ommetje van een paar kilometer of een langer traject: Roots is dé expert op dit gebied en combineert de mooiste wandelingen met wetenswaardigheden voor thuis of onderweg. Profiteer van deze aanbieding en ontvang de nieuwste Roots-wandelgids nu cadeau bij 6x Roots. Met deze aanbieding profiteer je van maar liefst 45% korting!

Volg Roots ook op
Roots - Instagram Roots - Facebook Roots - Twitter Roots - Pinterest Roots - Podcast
Copyright © 2022 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden