Book vores Miniferie-tilbud!
Se web-version her.
”Tiden flyver afsted på de her ophold”.

Det overhørte vi en gæst sige til sin partner her i weekenden. Og ja, selvom et døgn væk hjemmefra kan gøre en verden til forskel, så går tiden jo som lynets hast. Såååå, følg lige med her..

For vi har vi nøglen til et ophold, der booster dit humør, giver dig overskud, varme øjeblikke i en kold tid, gode minder og TID til at nå det hele.

Tag på et 2-dages eventyr i København: Book vores Miniferie-tilbud!
Med vores Miniferie opholder du dig midt i hjertet af København på et af vores 8 charmerende hoteller, hver med sin unikke atmosfære. Miniferien er perfekt til enhver – hvad enten du rejser alene, med din partner eller sammen med familien.

... Så spørg dig selv: Hvordan skal din vinter se ud? Vores bud, der vil pynte din kalender – en Miniferie. Book den allerede i dag!
Glæd dig til en Miniferie, som inkluderer:
-
Overnatning (min. 2 nætter) på et af vores hoteller
-
Lækker morgenbuffet med bl.a. friskbagt brød, ost, æg, yoghurt og frisk frugt
Det med småt:
Tilbuddet gælder for et begrænset antal værelser, og prisen er altid angivet pr. nat. Prisen kan variere fra dag til dag. Min. 2 nætter. Booker du en Miniferie til hele familien (2 voksne og 2 børn), vil der maks. være 1 ekstra opredning pr. værelse. Vi tager forbehold for udsolgte dage. Du kan gratis ændre eller annullere din reservation indtil kl. 12. på ankomstdagen. Tilbuddet kan ikke kombineres med øvrige tilbud eller allerede booket ophold.
Er du klar?
Sæt et stort kryds i kalenderen den 24. november – denne fredag bliver uovertruffen!

Hvorfor? Som loyal modtager af vores nyhedsbrev, får du et helt særligt BLACK FRIDAY-TILBUD , som er eksklusivt til dig, så vær klar fredag den 24. november!
Arp-Hansen Hotel Group
Følg os her:
Ønsker du ikke længere at modtage vores nyhedsbrev kan du afmelde her.
© Copyright 2020 Arp-Hansen Hotel Group