Kans op kaarten voor hèt Lentefeest van het Noorden!
Wordt de nieuwsbrief niet goed weergeven, klik dan hier.

De beurt is aan de kinderen! Met de kleurplaatactie voor de Boerenlunch maken uw kinderen kans op 4 toegangskaarten voor de 2e Boerenlunch! Tijdens hét Lentefeest van het Noorden kunnen u en uw kids lekker eten, losgaan op het springkussen, koeien melken en alles leren over weidevogels! Dus haal snel de kleurplaat op bij uw Poiesz en lever ‘m uiterlijk zaterdag 7 april of zondag 8 april a.s. weer in.
Naar actievoorwaarden >
Hoe staat uw club ervoor met de Jeugd Sponsor Actie? U heeft nog 2 weken om te sparen dus maak een flinke spaarsprint met de aanbiedingen van deze week! Wat dacht u van deze Paas tompoezen. Kijk snel bij welke aanbiedingen u ook extra munten krijgt.
Poiesz Paas tompoezen
blister à 4 s tuks


 
Blue Band vloeibaar, tafel, finesse of hazelnootpasta
alle soorten
2 kuipen à 250-500 gram/flessen à 250-500 ml/potten à 350 gram naar keuze
Naar aanbiedingen >
Tijdens de Paasdagen hebben we aangepaste openingstijden. Check de website om te kijken wanneer u bij uw Poiesz terecht kunt.
Bekijk openingstijden >
Het Noorden kiest voor een heerlijk Pasen! Onze folder staat deze week boordevol tips van Reitse Spanninga en inspiratie voor de lekkerste Paasrecepten. Zoals deze entrecote uit het Noorden met champignons uit Grootegast. Benieuwd naar meer recepten? Houd ook uw mail in de gaten.
Witte asperges
Entrecote of rib eye
Bekijk recept >
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Schrijf u hier uit.