Bekijk deze mail in uw browser

 

Ook nu kun je je terras nog gezellig aankleden! Wat dacht je van de prachtige bloeiende portulaca of oleander? Met deze schitterende bloeiers waan je je aan de Middellandse Zee! Creëer een fijn plekje voor jezelf om heerlijk buiten te zijn. Zo kun je vanuit dat comfortabele plekje ultiem genieten van alles wat groeit, bloeit en zoemt. Van al die prachtige kleuren en geuren word je blij. Dus tover je tuin om tot een nazomerparadijs. Er zijn aan het einde van de zomer nog zoveel prachtige bloeiers en volop sierlijke grassen. Kom je snel jouw favorieten uitkiezen?

 

Met deze planten is jouw nazomertuin een feest van kleur. We hebben hier gekozen voor vaste planten, omdat die blijven en elk jaar opnieuw groeien en bloeien. Naast dat ze dus prachtig bloeien, zullen ze als ze zich thuis voelen ook uitbreiden. Dat wordt dus volgend jaar genieten van nog meer moois…..Veel plezier in je nazomertuin!

 

Wanneer je de Kniphofia in bloei zit, snap je vast wel waarom deze kleurrijke bloeier ook wel vuurpijl wordt genoemd. Wat een fantastisch kleurenspel laat deze plant zien! Niet alleen de bloei zelf zorgt voor bijzonder opvallende kleurrijke accenten in de tuin. Ook het groene grasachtige tot zwaardvormige blad is prachtig om te zien. De bloeitijd van de Kniphofia valt meestal tussen juni en oktober. Heel de zomer zet ze jouw tuin in vuur en vlam!

Om zo optimaal te kunnen groeien en bloeien, heeft de Kniphofia voldoende warmte en zonlicht nodig. Een plekje in de zon is daarom echt wel een must, net als voldoende groeiruimte en water. De Kniphofia neemt namelijk graag de ruimte in. Na de bloei kun je de uitgebloeide bloemstelen het beste verwijderen. Het blad kun je gedurende de winter aan de plant laten zitten. Dit zorgt namelijk voor een natuurlijke winterbescherming. In het voorjaar, zo rond april, kun je het bruine blad verwijderen en zal de Kniphofia weer fris en kleurrijk uitlopen.

 

 

… de Kniphofia verwant is aan de lelie?
… de meeste Kniphofia soorten afkomstig zijn uit zuidelijk en oostelijk Afrika?
… er meer dan 65 botanische soorten van de Kniphofia bestaan? Er zijn vroege en late bloeiers, lage en hoge soorten en een- of meerkleurige bloeiers. 

 

Wil je planten in huis zonder daar al te veel werk aan te hebben? Dan zijn vetplanten de ideale match voor jou. Vetplanten zijn decoratief, opvallend en heel makkelijk in de verzorging. Bovendien is er volop keuze in vorm, stijl en grootte.

 

@tessa_patesserie showt onze heerlijke hightea. Dit vers bereide arrangement is weer te reserveren. Verschillende rondes thee met zowel hartige als zoete hapjes. Te bestellen voor €17.50 per persoon. Met wie wil jij deze high tea reserveren? Zowel telefonisch, via de mail, met een berichtje of via onze website te bestellen: http://bit.ly/gcw-hightea!

 

Mag ik een ‘voor altijd de jouwe’-boeket, alstublieft? Koop je dahlia’s, dan koop je meer dan prachtige bloemen. De bloem staat symbool voor weelde, kracht en voor de boodschap ‘voor altijd de jouwe’. Kies je de juiste kleur en vorm, dan maak je de boodschap nog persoonlijker!   

Openingstijden - Afmelden voor mailing - Privacy policy