Op de verjaardag van nijntje opent het vernieuwde nijntje museum. Kleur je mee aan grote slingers? Ook leen je de winnende Kinderjury-titels in de bieb en hebben we belangrijk slaapnieuws voor je.

S
 

Het vernieuwde nijntje museum gaat donderdag 22 juni open. Dat vieren we samen met het museum met honderden ingekleurde nijntjes aan een grote slinger. Pak een krijtje, kies een nijntje en kleur mee aan de grote slingers. Je kunt je eigen nijntje bewonderen bij het nijntje museum (in de Agnietenstraat) tussen maandag 19 en vrijdag 23 juni.

 
Lees meer   S
Bibliotheek Kanaleneiland, Leidsche Rijn Centrum, Neude en Overvecht
woensdag 31 mei t/m woensdag 7 juni | tijdens openingstijden 
S
 

Een aaibare voorstelling van Theater Stof voor de allerkleinsten. Met olifant, schaap, uil en kikker. Over verstoppen en weer tevoorschijn komen. 

Bibliotheek Leidsche Rijn Centrum 
zondag 4 juni | 10.00 – 10.35 uur 

 

De voorstelling in Bibliotheek Neude is uitverkocht 

 
Reserveer je tickets   S
S
Heb jij meegelezen? En meegestemd? Tijdens de Stemweken stemden 50.000 kinderen op hun favoriete boek van 2022. Dit zijn de winnende boeken, leen ze in de bieb! 
 
Leen   S
Leen   S
 
S
 

De wekelijkse voorleesmomenten zijn weer uitgebreid! In Bibliotheek Neude wordt vanaf nu ook iedere dinsdag van 10.00 – 10.30 uur voorgelezen voor peuters. Zaterdag 10 juni lezen we om 12.00 en om 14.00 uur ook voor in winkelcentrum Hoograven tijdens Happening Smaragdplein  

 
Check hier alle voorleesmomenten   S
S
Kinderboekenweek – blijf jij slapen in de bieb?
 
Vorig jaar was het een groot succes. Na de Kindernacht van de Poëzie bleven kinderen en ouders/verzorgers slapen in Bibliotheek Neude. Dat gaan we dit jaar weer doen, op vrijdag 6 oktober! Hou je mailbox in de gaten want op woensdag 7 juni om 10.00 uur start de kaartverkoop. 

In samenwerking met ILFU. Foto: ©Michael Mooren 
 
S
 
 

Luister mee naar het verhaal in de verzonnen taal Piripu en scheur daarna je eigen collage. 

zondag 11 juni | Bibliotheek Neude
10.30 - 11.30 uur & 12.00 - 13.00 uur 

 
Reserveer je ticket    S
 
S
S
Website
Collectie 0-6 jr.
Collectie 6-9 jr.
Collectie 9-12 jr.
Contact
 
 
Positief   Negatief
 
S
 
fb   tw   insta   insta
 
S
open