Download gratis de nieuwste boeken van Bervoets en Deckwitz

OBA Algemeen logo Webversie
 
Kleurrijk theaterfestival op het OBA podium
Deze zomer kun je weer genieten van Pride Amsterdam. Ook in de OBA. Bijvoorbeeld met de eerste editie van het Queer Arts Festival Amsterdam. Kleurrijke theatervoorstellingen die vanuit verschillende perspectieven verhalen van de queer community vertellen. Uitdagend, indringend, grappig, divers en inclusief. De voorstellingen worden allemaal gespeeld in de theaterzaal van OBA Oosterdok.
 
 
Een unieke leesclub - en jij kunt erbij zijn!
Hanna Bervoets en Ellen Deckwitz schreven ieder een sci-fi novelle over de toekomst van Amsterdam. Op uitnodiging van de gemeente, want we hebben verhalen nodig om de wereld en de stad te begrijpen en te besturen. Je kunt  hierover in gesprek met de auteurs op 27 juni. Het aantal plekken is beperkt.
Download gratis beide novelles
Je kunt de besproken boeken gratis downloaden als e-book of luisterboek. Beide auteurs beschrijven een stedelijk toekomstperspectief. Hanna Bervoets schreef het beklemmende Een prachtige dag vol nieuwe mogelijkheden. Ellen Deckwitz schreef het schrijnende en geestige Eerst zien
 
 
OBA viert Keti Koti
OBA herdenkt Keti Koti dit jaar met een speciale activiteitenmiddag op 30 juni op OBA Bijlmerplein. Kom naar de presentatie van Ma Yenko, het nieuwe boek van schrijfster Vivian Tevreden. Neem deel aan een Angisa workshop en bezoek een expositie. De kleintjes worden voorgelezen door Tante Elly.
Voorlezen in het Arabisch 3+
Bij OBA Bos en Lommer lezen we elke 14 dagen voor in andere talen, bijvoorbeeld in het Arabische Fosha-dialect! Kinderen die worden voorgelezen oefenen met taal en verbreden zo hun woordenschat. Het voorlezen gaat de hele zomer door. Wist je dat de OBA ook boeken in andere talen in haar Collectie heeft? 
 
 
Trotse leeslijst
De Amsterdam Pride barst binnenkort los in de stad. Wij maakten alvast een feestelijke top 10 met de meest gelezen boeken uit de lhbtiq+-collectie van onze partner IHLIA. 
 
 
Wist je dat...
✔️ ... je bij de OBA in sommige stadsdelen met korting kunt ontbijten? Kom gezellig langs.

✔️ ... je  vanuit de OBA App direct je boeken kunt verlengen?

✔️ ... je ook in de zomer bij ons je horizon kunt verbreden? Bekijk onze activiteitenagenda.
 
 
Agenda
Mijn bibliotheek
Veelgestelde vragen
  Chat met ons via:
Onze contactpagina
  Je kunt ons ook bereiken via:
telefoon icoon  klantenservice@oba.nl
telefoon icoon  020-523 0900
Volg ons op social media
youtube icon   twitter icon   facebook icon   instagram   linkedin icon
Download de OBA-app
appstore icon googleplay icon
Deze mail is verzonden door de OBA

Afmelden | Gegevens wijzigen | Mail doorsturen