10 x de mooiste foto's met dynamiek | Nieuwe veldgids | Eerste hulp bij zeehonden: wel of niet doen?
ZATERDAG 19 MAART

ZATERDAG 19 MAART

Doe je mee tijdens de Grote Schelpenteldag?
Roots
PRACHTIGE PLAATJES
10 x DYNAMIEK IN FOTO'S

Dynamiek in een foto. Oftewel dieren in beweging, zoals springende eekhoorns, spreeuwenzwermen en zwemmende reeën. We selecteerden de mooiste en opvallendste foto’s met dynamiek van Rootslezers én geven een paar handige tips. 
Foto: M. Haagsma

Roots
ROOTS RECENSIE
VELDGIDS 'HERKEN WIE IK BEN'

Natuurlijk, er zijn apps om dieren en planten te herkennen, toch is een papieren veldgids ook handig. Zeker als de gids een dwarsdoorsnede biedt van de Nederlandse natuur. In 'Herken wie ik ben' zijn 57 zoekkaarten gebundeld door wildlife-illustrator Jasper de Ruiter.
Illustraties: Jasper de Ruiter

Roots
JA/NEE
EERSTE HULP BIJ ZEEHONDEN?

Vorig weekend lag er ineens een jonge zeehond op het strand bij Camperduin. Het gaat goed met de zeehonden in de Noordzee en dus zien we ze ook steeds vaker op de (drukke) stranden. De vraag reist dan op: moet je zo’n dier laten liggen of eerste hulp bij zeehonden bieden?
Foto: Paul Böhre

Roots
LAATSTE KANS

Ben jij wild van natuurfotografie en ga je graag met je camera op pad? Doe dan mee met de Roots Natuurfotowedstrijd 2022. We gaan ook dit jaar weer op zoek naar de mooiste natuurfoto’s. Je kunt inzenden in 6 verschillende categorieën en meedoen kan nog tot en met 20 maart! Upload je mooiste natuurfoto('s) en maak kans op fantastische prijzen.

Roots
NIEUWE PODCASTAFLEVERING
ZO KLINKT EEN BUIZERD DIE ROEPT

Op een zonnige dag in maart kun je hoog in de felblauwe lucht de buizerd horen roepen. Het is een beetje een klaaglijk geluid en wordt meestal een paar keer herhaald. Miauwen wordt het geluid ook wel genoemd… In onze nieuwste aflevering van de podcast Notenkrakers vertellen we je meer over dit geluid.
Foto: Marcel van Kammen

Roots
Trek de natuur in met een camper van Goboony

Wat is er nou fijner dan je tijdens je vakantie helemaal onder te dompelen in de natuur? Een camper is bij uitstek geschikt voor een verblijf in het groen. Bij Goboony vind je het grootste aanbod campers van heel Europa. Zo is er dus altijd wel een mooie camper bij jou in de buurt beschikbaar.

Volg Roots ook op
Roots - Instagram Roots - Facebook Roots - Twitter Roots - Pinterest Roots - Podcast
Copyright © 2022 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden